Οι ληστές του “Σαββατοκύριακου” κτύπησαν αυτή τη φορά στην Παλλήνη. Προηγήθηκαν εισβολές τους σε Ανθούσα & Νέα Μάκρη

Η ομάδα τεσσάρων κακοποιών εισέβαλε 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στο εσωτερικό οικίας επί της οδού Φειδιππίδη στην Παλλήνη παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας.

Η ένοικος, 74χρονη γυναίκα που διαμένει με τον γιο της άκουσε θόρυβο και σηκώθηκε να δει τι συνέβαινε. Μόλις πέρασε στο σαλόνι ήρθε αντιμέτωπη με τους τέσσερις αγνώστους που έκαναν τον χώρο φύλλο και φτερό αναζητώντας χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Η ηλικιωμένη δεν προλαβαίνει να αντιδράσει όταν ο ένας από τους κακοποιούς την αρπάζει και την οδηγεί στο υπνοδωμάτιο την ώρα που ο συνεργός του ξυπνάει τον γιο της που κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο και τον μεταφέρει κοντά στην μητέρα του.

Οι ληστές, ευτυχώς δεν τους πείραξαν και αφού έψαξαν για αρκετή ώρα το σπίτι και δεν βρήκαν τίποτα, έφυγαν άπρακτοι.

Στην Ανθούσα

Η ίδια ομάδα ληστών έδρασε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου, 22 Μαρτίου 2019 και στην Ανθούσα.

Συγκεκριμένα, οι 4 κουκουλοφόροι μπήκαν σε σπίτι 55χρονης επί της οδού Νεμέας από το παράθυρο κι ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση, οι δράστες με την απειλή όπλων την ακινητοποίησαν, την παρότρυναν να διατηρήσει την …ψυχραιμία της προκειμένου να θυμηθεί “που έχει κρύψει τα χρήματα…” και της ζήτησαν να “συνεργαστεί” μαζί της!

Το θύμα τους διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν μετρητά, ούτε κοσμήματα και οι τέσσερις ληστές, αφού έκαναν άνω – κάτω τους χώρους αποχώρησαν, ευτυχώς, χωρίς να πειράξουν την ούτως ή άλλως, τρομοκρατημένη γυναίκα.

Στην Νέα Μάκρη

Στην ίδια ομάδα τέλος πιστώνεται και η ληστεία που έγινε την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 στη Νέα Μάκρη επί της οδού Μάνου Κατράκη.

Ειδικότερα, οι τέσσερις ληστές εισέβαλαν σε οικία δημοτικού υπαλλήλου και με την απειλή όπλων και μαχαιριών έδεσαν το ζευγάρι και τις δυο κόρες του χωρίς να τους χτυπήσουν. Στη συνέχεια άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή και διέφυγαν.