Σημείωμα με έκφραση συγνώμης από τον παιδοκτόνο και αυτόχειρα του Χαλανδρίου

Το διαμέρισμα της οικογενειακής τραγωδίας

Ο 27χρονος που αφαίρεσε τη ζωή του 4χρονου παιδιού του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο Χαλάνδρι, το πρωί της Κυριακής, 7 Απριλίου 2019, άφησε σημείωμα, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο λόγος που τον οδήγησε στις πράξεις του, ήταν η απόρριψη από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού.

Το σημείωμα βρέθηκε στην κατοχή της 21χρονης συζύγου του και μεταξύ άλλων περιέχεται η φράση: “ήμουν ο ίδιος μάνα και πατέρας για το Βασιλάκη. Ζητάω απ΄ όλους μια μεγάλη συγνώμη”

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία που πλέον βρίσκονται στη διάθεση της αστυνομίας, η ταραγμένη σχέση του 27χρονου με την εν διαστάσει σύζυγό του ήταν ο καταλύτης για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι επί της οδού Τυμφρηστού.

Ωστόσο, υπάρχουν καταγεγραμμένες πληροφορίες ότι ο 27χρονος φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των 14 ετών, που έχασε τον πατέρα του από καρκίνο.

Αν και η τραγωδία έγινε γνωστή χθες, Κυριακή, ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, εκτιμά πως αυτή συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί.

Γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής η σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, 21 ετών, Ρομά, πήγε στο σπίτι επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνο ο άντρας της.

Μαζί της ήταν η αδελφή της. Μόλις άνοιξε την πόρτα αντίκρυσε το αποτρόπαιο θέαμα και λίγα λεπτά μετά ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ και το τελευταίο διάστημα περιστασιακά σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Από την αστυνομία δόθηκε η πληροφορία ότι η καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε το παιδί και κατόπιν την έστρεψε στον εαυτό του είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη.