Νέα προϊόντα “Χωρίς Μεσάζοντες” σε συμφέρουσες τιμές για τους Δημότες του Δήμου Παλλήνης

Νέες παρεμβάσεις στο καταναλωτικό κίνημα από το Δήμο Παλλήνης μέσω του ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου που οργάνωσε και λειτουργεί τους τελευταίους μήνες με επιτυχία.Συγκεκριμένα, για μία σειρά προϊόντων που οι ίδιοι οι παραγωγοί καταχώρησαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης, www.marketpallinis.gr αναδείχθηκαν –εξ αιτίας του ανταγωνισμού- ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές, με αποτέλεσμα ο κάθε δημότης που επισκέπτεται τον διαδικτυακό χώρο να μπορεί να επιλέγει το προϊόν που επιθυμεί και στην συμφερότερη τιμή.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο δημοπρατήριο στο οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση όσοι παραγωγοί το επιθυμούν υπό την προϋπόθεση να έχουν στείλει στο Δήμο Παλλήνης έγκυρα πιστοποιητικά ποιότητας για τα προϊόντα τους.

Εξυπακούεται ότι ο ίδιος ο παραγωγός μπορεί σε δεύτερο χρόνο να επανέλθει καταχωρώντας νέες χαμηλότερες τιμές για τα προϊόντα του.

Με βάση τις προσφορές που έχουν καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα του Δήμου Παλλήνης διατίθενται τα ακόλουθα προϊόντα.

Αλεύρι ,Ελαιόλαδο, φακές, κουκιά, Ρεβίθια, Φασόλια, Ρύζι, Μέλι, Γραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Φέτα, Πατάτες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την παραγγελία τους, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.marketpallinis.gr, είτε επισκεπτόμενοι το Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12, Γέρακας) στο Γραφείο Αντιδημάρχων μέχρι και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012.alt