Οι γονείς 1ου ΓΕΛ Γέρακα: “είμαστε απέναντι σε όσους παρακωλύουν τη λειτουργία του Σχολείου μας”

Με υπεύθυνο και κατηγορηματικό τρόπο, η σχολική κοινότητα του 1ου Λυκείου Γέρακα παρεμβαίνει για μία ακόμη φορά με δημόσια ανακοίνωση της, διαβεβαιώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι θα περιφρουρήσει την ενότητα και την ηρεμία του Σχολείου από κάθε εξωγενή παρέμβαση και παράλληλα θα σταθεί σθεναρά απέναντι στις όποιες προσπάθειες να διαπομπευθούν πρόσωπα χάριν ιδιοτελών σκοπιμοτήτων. Η ανακοίνωση υπογράφεται από τον πρόεδρο της γενικής συνέλευσης του 1ου Λυκείου Γέρακα, Θόδωρο Βασιλείου, τον άνθρωπο που με τις ψύχραιμες και νηφάλιες παρεμβάσεις του στις πρώτες ημέρες του γνωστού επεισοδίου, απέτρεψε τα χειρότερα.

Οι γονείς, οι μαθητές και οι καθηγητές του 1ου Γενικού Λυκείου Γέρακα, δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ενωμένοι θα αντιμετωπίσουν κάθε εξωγενή παρέμβαση, που παρακωλύει τη λειτουργία του σχολείου και δηλητηριάζει τις σχέσεις μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο την ασφάλειά τους.

Δε θα επιτραπεί η συνέχιση της διαπόμπευσης προσώπων και συνειδήσεων στα πλαίσια των όποιων πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Εξάλλου, τέτοιες σκοπιμότητες ουδέποτε υπήρξαν εντός της σχολικής μας κοινότητας και δε θα επιτρέψουμε να δημιουργηθούν.

Όλοι μαζί επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα σε περίπτωση που οποιοσδήποτε επιχειρήσει να παραβιάσει τα όρια της σχολικής κοινότητας ή και να προξενήσει φθορές στη σχολική περιουσία.”

Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Γονέων του 1ου Λυκείου Γέρακα
Θόδωρος Βασιλείου