Παναιτωλικός-ΑΕΚ 2-1, ΠΑΟ-Απόλλων Σμύρνης 5-1

Την τρίτη ήττα της πρωτάθλημα γνώρισε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, ο οποίος κατάφερε με 2-1 και βελτίωσε αισθητά την θέση του στην κατάταξη. Με την εικόνα που είχε η ΑΕΚ στο ματς στο Αγρίνιο, ήταν δεδομένο ότι δεν είχε ούτε την ψυχολογία, ούτε τη δυνατότητα να αντιδράσει. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ουζεντίδης έβαλε τον Μπογέ σε θέση Μπακασετά και ο Μαντάλος πήγε δεξιά.

Στη συνέχεια μπήκε ο Κλωναρίδης στην θέση του Άλεφ και η ΑΕΚ έμεινε με μοναδικό κοφτή το Σιμόες.

Ενώ η τελευταία κίνηση ήταν ο Γκάλο αντί του Μπακάκι. Καμία από αυτές τις κινήσεις του Ουζουνίδη δεν άλλαξε στο ελάχιστο την εικόνα της ΑΕΚ.

Το γκολ που πέτυχε ο Σιμόες στο 77 ‘μετά από τον Πόνσε και από την θέση του για το offside ήταν και η μοναδική φάση που έκανε η Ένωση σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Παρόλο που η ΑΕΚ ήταν πίσω στο σκορ, αδυνατούσε ακόμα να βρει τρόπο να απειλήσει. Και με εξαίρεση ένα σουτ του Μπογέ στο 65 ‘, ο Παναιτωλικός κράτησε εύκολα την σπουδαία νίκη.

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 5-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό που με τον Μακέντα σε μεγάλη μέρα (δύο γκολ 15 ‘, 41’ και ένα ασίστ) κατατρόπωσε τον Απόλλωνα με 5-1 στο ΟΑΚΑ.

Ο Κουρμπέλης (58 ‘), ο Ίσσουα (62’) και ο Γιοχανσον (90 + 2 ‘) τα άλλα τρία γκολ για τους «πράσινους» που είχαν ευκαιρίες και για ακόμα περισσότερα γκολ. Ο Σικαμπάλα στο 67 μείωσε για τον Απόλλωνα.

Τρεις αγώνες μακριά από τις νίκες ήταν αρκετές για τη φετινή ομάδα του Γιώργου Δώνη. Ο Απόλλωνας … πλήρωσε τα σπασμένα μετά τις δύο ισοπαλίες και η μία νίκη στο Ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, κατέδειξε την κατάλληλη … ιατρική και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις εντυπωσιακές νίκες στην έδρα του.