Συνέλευση μελών και φίλων της παράταξης “Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο”

ota_ekloges

Σε ανοιχτή συνέλευση για την ανάδειξη της Διακήρυξης και την επιλογή του υποψήφιου Δημάρχου της Δημοτικής Παράταξης “Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο” καλεί τα μέλη και τους φίλους, η γραμματεία της νεοσυγκροτηθείσας αυτοδιοικητικής κίνησης, η οποία θα κατέλθει αυτόνομα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας τη διοίκηση του Δήμου.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο “Οινοποιείο Πέτρου” στην Παλλήνη, Λ.Μαραθώνος 117, παραπλεύρως του ΟΑΕΔ και του 1ου Λυκείου Παλλήνης.

Θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη αρχών της Παράταξης και θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιλογής του επικεφαλής και υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.

Στην ανακοίνωση της γραμματείας της Δημοτικής Παράταξης γίνεται ανοιχτή πρόσκληση μελών και φίλων με την επισήμανση “όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα, για ένα Δήμο αλληλεγγύης, δίπλα στον δημότη, για όλους τους πολίτες της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης, χωρίς διακρίσεις και τοπικισμούς.”

Οφείλεται να αναφερθεί, ότι για πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής μας, συνέρχεται συνέλευση δημοτικής παράταξης με ζητούμενο την επιλογή του ατόμου που θα ηγηθεί του συνδυασμού στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση.
Υπό την προϋπόθεση ότι έτσι θα εξελιχθεί η διαδικασία, το “τόλμημα” παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, σε κάθε περίπτωση, θα απηχεί και θα εκφράζει ουσία και νόημα Δημοκρατίας, σε μία εποχή που το έλλειμμά της είναι εδραιωμένο στη λειτουργία των περισσότερων πολιτικών/αυτοδιοικητικών σχηματισμών.