Αύριο, Σάββατο 28 Ιουνίου, Ημέρα Αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης σε 3 σούπερ μάρκετ

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, η Δημοτική Αρχή καλεί τους πολίτες να υποστηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και κατ΄επέκταση συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες να ανταπεξέλθουν στον αγώνα επιβίωσής τους.

Συγκεκριμένα: εθελοντές και εργαζόμενοι του δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης καθώς και της Μ.Κ.Ο. ΔΡΑΣ.Ε. θα βρίσκονται στα συνεργαζόμενα super markets (Σκλαβενίτης στην Κλεισθένους 235 στο Γέρακα και στο Πικέρμι και ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ στη Λ. Μαραθώνος 70 στην Παλλήνη), το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 και ώρα 10:00 έως 14:00 με στόχο τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης, ώστε τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου να είναι γεμάτα, μέχρι την επόμενη διανομή.

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης (Μιαούλη 28, Γέρακας, τηλ.: 210.66.12.890) του Δήμου Παλλήνης λειτουργεί από τις αρχές του 2011 ως και σήμερα, με την υποστήριξη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΔΡΑΣ.Ε.» και εξυπηρετεί πάνω από 300 οικογένειες συμπολιτών μας που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας.

Για τη συστηματική κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αναζητούνται διαρκώς χορηγίες από φορείς και ιδιώτες με κοινωνική ευαισθησία.