Χαλάνδρι: 27χρονος πατέρας σκότωσε τον τετράχρονο γιο του και αυτοκτόνησε/Νεότερες πληροφορίες

Ερευνα για να διευκρινιστεί πλήρως η αιτία που οδήγησε τον 27χρονο να σκοτώσει το 4χρονο αγοράκι του με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο, λίγο πριν από το μεσημέρι στην οδό Τυμφρηστού 12 στο Χαλάνδρι, διενεργείται απο την Αστυνομία. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οδηγούν στην εκδοχή οικογενειακών προβλημάτων, αλλά οι λόγοι της τραγωδίας θα φωτιστούν μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης που διενεργείται απο την Ασφάλεια.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος εδώ και λίγο καιρό ήταν σε διάσταση με την 21χρονη Ρομά σύζυγό του και μητέρα του παιδιού, με την οποία συζούσαν για μεγάλο διάστημα και παντρεύτηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο. Για άγνωστους λόγους όμως το ζευγάρι χώρισε και το παιδί έμενε με το πατέρα του.

Γύρω στις 11.00 (Κυριακή, 7 Απριλίου 2019) γειτόνισσα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ανέφερε ότι ο 27χρονος σκότωσε το παιδί του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν πατέρα και παιδί νεκρούς και διπλα την καραμπίνα την οποία ο 27χρονος κατείχε χωρίς άδεια και ερευνάται πώς έφτασε στα χέρια του.

Λίγο αργότερα έφτασε στο σπίτι και η νεαρή μητέρα, η οποία έμαθε τι συνέβη και έχει υποστεί σοκ.

Η κατάθεσή της αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για το τραγικό συμβάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νεότερες πληροφορίες από την οικογενειακή τραγωδία

(ώρα: 16:45 Κυριακής, 7 Απριλίου)

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι όπου ο 27χρονος πατέρας, αφού πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 27χρονος πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε διάσταση με την Ρομά μητέρα (κατά πληροφορίες ηλικίας; 21 ετών) του 4χρονου παιδιού του.

Ο 27χρονος δούλευε παλαιότερα σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας ενώ τελευταία απασχολούνταν σε εταιρεία με έπιπλα. Δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές, ούτε είχε νοσηλευτεί για τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε.

Το ζευγάρι συζούσε για μεγάλο διάστημα και παντρεύτηκε πριν από περίπου ένα χρόνο. Για άγνωστους λόγους όμως χώρισαν και το παιδί έμενε με τον πατέρα του.

Το διαμέρισμα της οικογενειακής τραγωδίας

Ακόμα, δεν έχει αποσαφηνιστεί η χρονική στιγμή που ο πατέρας αφαίρεσε την ζωή του παιδιού του, αλλά δεν έχει προσδιοριστεί και πότε ακριβώς έβαλε τέλος στη ζωή του.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας σκότωσε το παιδί στον ύπνο του το βράδυ και την επόμενη μέρα το πρωί αυτοκτόνησε, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως αμέσως μετά τη δολοφονία του 4χρονου έστρεψε την καραμπίνα προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάνα βρέθηκε πρώτη στο σημείο της τραγωδίας και ειδοποίησε την αστυνομία περίπου στις 09:00 το πρωί.

Η μητέρα προφανώς ανησύχησε όταν ο πατέρας δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, επισκέφθηκε το σπίτι και βρέθηκε μπροστά στην τραγωδία.

Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι άκουσαν έναν πυροβολισμό το πρωί, ο οποίος ήταν από την αυτοκτονία του 27χρονου αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Πηγές: Αστυνομία και ΑΠΕ