Μία ακόμη “απώλεια” για την παράταξη του Γιάννη Σγουρού. Ανεξαρτητοποιήθηκε η κ. Δ. Αγγελάκη

Η ανεξαρτητοποιηθείσα Περιφερειακή Σύμβουλος, κ. Δ. Αγγελάκη με τον επικεφαλής της παράταξης της, Γιάννη Σγουρό

Μία ακόμη περιφερειακή σύμβουλος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από την περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής”, του Γιάννη Σγουρού, στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Δήμητρα Αγγελάκη (Κεντρικού Τομέα Αθηνών) η οποία στην σύντομη ανακοίνωση της τόνισε ότι “αυτή η επιλογή της επιθυμεί να λειτουργήσει προς όφελος των «πραγματικών συγκλίσεων» που επιτρέπει το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής.” (!)

Προηγήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2019 η ανεξαρτητοποίηση της κ. Κατερίνας Αδαμοπουλου. (Νότιου Τομέα Αθηνών)

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Δ. Αγγελάκη στις 31 Μαϊου 2019, λίγες ημέρες μετά την εκλογή της είχε συναντηθεί από κοινού με άλλους συναδέλφους της -μεταξύ των οποίων και η κ. Κ. Αδαμοπούλου- από την παράταξη του κ. Γ. Σγουρού με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη και “αντάλλαξε απόψεις επί αυτοδιοικητικών θεμάτων.”

Η κ. Δήμητρα Αγγελάκη με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη

Επίσης, στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίηση του και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Θανάσης Βαθυώτης, εκλεγμένος με την παράταξη του κ. Γ. Σγουρού.

Ο κ. Θ. Βαθυώτης, στις 10 Οκτωβρίου με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Π.Σ. τον είχε ενημερώσει για την απόφαση του και χθες, αρκέστηκε στην αιτιολόγηση της επιλογής του.

Σε συνέχεια αυτών των ανεξαρτητοποιήσεων, ο περιφερειακός σύμβουλος και εκπρόσωπος του κ. Σγουρού, Δημήτρης Κατσικάρης, πήρε το λόγο και απευθυνόμενος προς τους αποχωρήσαντες συναδέλφους του, τους υπενθύμισε ότι εξελέγησαν με συγκεκριμένη παράταξη, σημαία, θέσεις και ιδεολογικό πρόσημο καλώντας τους, να παραδώσουν τις έδρες τους, ώστε «να μην συμβάλλουν στον ευτελισμό του θεσμού».

στις 10 Οκτωβρίου με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Π.Σ