Συμφωνία ΕΔΑΑ & Δήμου Παλλήνης για την επέκταση του φυσικού αερίου σε Κάντζα & Άγιο Νικόλαο

Την πρόταση του Δήμου Παλλήνης για επέκταση προς Κάντζα και Άγιο Νικόλαο, του δικτύου φυσικού αερίου που υλοποιείται αυτή τη στιγμή σε Γέρακα και Παλλήνη, έκανε αποδεκτή η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑΑ).

Η ΕΔΑΑ έκρινε ότι οι επεκτάσεις που πρότεινε ο Δήμος Παλλήνης, συμβαδίζουν με τους μεσοπρόθεσμους σχεδιασμούς της Εταιρείας και αποφάσισε να συμπεριληφθούν στο νέο επιχειρησιακό σχέδιο που θα καταθέσει στη Ρ.Α.Ε. (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) το Νοέμβριο.

Η συμφωνία Δήμου Παλλήνης και ΕΔΑΑ, οριστικοποιήθηκε σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 μεταξύ της δημοτικής αρχής και εκπροσώπων της Ε.Δ.Α.Α.

Κατά τη συνάντηση, επιβεβαιώθηκε ακόμα, η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων των έργων επεκτάσεων που ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο και υλοποιούνται με ταχείς ρυθμούς. Τα έργα σε Γέρακα και Παλλήνη θα ολοκληρωθούν εντός του 2020.

Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις συνδέσεις των δημοτικών κτηρίων, των Σχολικών μονάδων και των δημοτικών κολυμβητηρίων αλλά και τρόποι συνεργασίας του Δήμου και της ΕΔΑΑ για την αποτελεσματικότερη ενημέρωση των δημοτών και την διευκόλυνση τους στις διαδικασίες σύνδεσης των οικιών και καταστημάτων τους με το δίκτυο φυσικού αερίου