Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, όπως είδη διατροφής μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής και οικιακά είδη καθαρισμού, αναγγέλλει με ανακοίνωση που μοιράστηκε στους μαθητές του Σχολείου, ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης κ. Δημήτριος Μπαξεβάνης. Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης όπου απευθύνονται –αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση- δημότες του Δήμου μας με πραγματικά προβλήματα όπως άνεργοι, άποροι και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.»

Ο κ. Δημ. Μπαξεβάνης προτρέπει τους γονείς, «να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αναπτύξουμε την ευαισθησία των παιδιών και να καλλιεργήσουμε το αίσθημα αλληλεγγύης για το συνάνθρωπό μας.»

Σύντομα από το 1ο Γυμνάσιο

  • Οι βαθμοί των μαθητών 1ου τριμήνου θα επιδοθούν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, ώρα 12.45.
  • Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι των μαθητών του Σχολείου θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου από 11.00 ως και 15.00. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα εξυπηρετήσουν κοινωνικό σκοπό. Ήδη οι μαθητές του Γυμνασίου βρίσκονται σε … εγρήγορση για την συγκέντρωση ειδών κάθε μορφής και χαρακτήρα για να διατεθούν στο γιορτινό παζάρι.