Εθελοντικός καθαρισμός κεντρικών οδών στην Κάτω Παλλήνη από τον τοπικό εξωραϊστικό Σύλλογο

(Δελτίο Τύπου) «Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κατοίκων της περιοχής, ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Παλλήνης «Άγιος Νεκτάριος» την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Σε μία δύσκολη περίοδο για όλους μας με την έξαρση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο κόσμος τηρώντας απαρέγκλιτα τα προβλεπόμενα μέτρα για τα οποία ευθύς εξ’ αρχής είχαμε μεριμνήσει, έδωσε το παρόν.

Η δράση αποσκοπούσε στον εθελοντικό καθαρισμό κεντρικών οδών και σημείων της περιοχής της Κάτω Παλλήνης (Κάτω Χαρβάτι) και εκτός της ουσιαστικής παρέμβασης, είχε και συμβολικό χαρακτήρα.

Όλοι μας οφείλουμε όχι μόνο να προστατεύουμε, αλλά και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να φροντίζουμε τόσο με την συμπεριφορά μας όσο και με τις συνήθειες μας για την περιποίηση και την διατήρηση της γειτονιάς μας προκειμένου να εξασφαλίζουμε ένα ποιοτικότερο επίπεδο διαβίωσης.

Η συγκινητική αυτή συμμετοχή τόσων οικογενειών και τόσων παιδιών στη δράση μας έστειλε το μήνυμα της αγάπης, της ενότητας και του κοινού ενδιαφέροντος για την γειτονιά μας η οποία είναι σημείο αναφοράς για τη ζωή όλων όσων ζούμε σε αυτή .

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Καρανίκας, εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς όλους τόσο για τη σπουδαία συμμετοχή τους, όσο και για την προσοχή, που επέδειξαν στην συμμόρφωση προς τα μέτρα πρόληψης.

Τέλος, ευχαριστούμε το Δήμο Παλλήνης και τον Αντιδήμαρχο κ. Φώτη Αβαρκιώτη για την παροχή υλικών (σακούλες) και τη συνεργασία για την αποκομιδή τους.

Στη δράση έδωσαν το παρόν η αντιδήμαρχος κ Δ. Κουκουβάου, ο πρόεδρος της Δ.Ε Παλλήνης κ. Ν. Κούτρας και η τοπική σύμβουλος κ. Μ. Λεβειδιώτη.»