«Έλλειμμα ενημέρωσης» από τη Δημοτική Αρχή Παλλήνης για το Φυσικό Αέριο καταγγέλλει δημότης της Παλλήνης

Αξιολογικές κρίσεις και κατάθεση προσωπικών βιωμάτων σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των Δημοτών εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παλλήνης. αναφορικά με το ζήτημα του Φυσικού Αερίου στην πόλη, αναδεικνύονται με σαφή αλλά αιχμηρό τρόπο, από τον αναγνώστη του «Ν», κ. Γιάννη Μπαϊρακτάρη, κάτοικο Άνω Μπαλάνας, στο κείμενο της παρέμβασης του που ακολουθεί.

Αξίζει της προσοχής του αναγνώστη.

Αγαπητέ «Νεολόγε»

Διαβάζοντας το άρθρο σας από 19/8/20, στην ηλεκτρονική έκδοση “Νεολόγος Αττικής, σχετικά με την ανατροπή του χρονοδιαγράμματος σύνδεσης του φυσικού αερίου στην Παλλήνη λόγω περιορισμένου ενδιαφέροντος μεγάλου αριθμού ιδιωτών ,επικοινωνώ μαζί σας για να εκφράσω τις αμφιβολίες μου για τα όσα σας δήλωσαν σχετικά με το θέμα αυτό από τον Δήμο και εσείς δημοσιεύσατε .

Αναφέρουν ότι έγιναν 6.000 αιτήσεις και ανταποκρίθηκε μόνον το 35-40% για πραγματικές συνδέσεις .

Ρωτήσατε εάν αυτά τα νούμερα είναι πραγματικά και από που βγαίνουν;

Ρωτήσατε επίσης πως έγινε η επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους και εάν υπάρχει κάποια αλληλογραφία μαζί τους που να επιβεβαιώνουν όσα σας δήλωσαν;

Οι ερωτήσεις μου αφορούν για να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα (όπως εξηγώ παρακάτω), τι γίνεται και πως λειτουργούν στον Δήμο,    …..τουλάχιστον για το συγκεκριμένο θέμα .

Είμαι μόνιμος κάτοικος της Άνω Μπαλάνας από το 1995, η περιοχή μας είναι ενταγμένη στο σχέδιο πόλεως και πριν από δυο χρόνια περίπου,  όταν διαπιστώσαμε ότι γειτονικές περιοχές μας αποκτούσαν δίκτυο για το φυσικό αέριο, αποφασίσαμε και εμείς να <κινηθούμε> από μόνοι μας, επειδή ο Δήμος μας αγνοεί.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώσαμε υπογραφές από 25 οικογένειες (μόνο από 4 δρόμους δίπλα από την οδό Μίληση), όπου και εκφράζαμε την επιθυμία μας να ενταχθεί και  η δική μας περιοχή στο δίκτυο του φυσικού αερίου .

Όταν πήγαμε να υποβάλλουμε το αίτημα μας στον δήμο και ζητήσαμε να γίνει πρωτοκόλληση της αίτησης, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί  με εντολή του Δημάρχου,  οι αιτήσεις που αφορούν το φυσικό αέριο,  τις μαζεύει η ιδιαίτερα του στο γραφείο της και θα τις  προωθεί ανάλογα!

Από τότε έως και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση για την συγκεκριμένη μας αίτηση και η μόνη ενημέρωση ήταν αυτή που διάβασα στον ΝΕΟΛΟΓΟ.

Μετά από αυτό το γεγονός μπορείτε και εσείς να αντιληφθείτε την σοβαρότητα των στοιχείων που σας δίνουν και κατά πόσο μπορεί κάποιος να τα ελέγξει .

Την εντολή που έχει δώσει ο Δημοτικός μας  Άρχοντας για το συγκεκριμένο θέμα, δηλ. να μην πρωτοκολλώνται οι  αιτήσεις των δημοτών, με οδηγεί σε κάθε είδους σκέψη σχετικά με την διαφάνεια των έργων του Δήμου  και να πω ότι, ακόμη ένα «Παραμύθι της Χαλιμάς» είναι σε εξέλιξη και ……καλή συνέχεια για τα υπόλοιπα.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.

Με εκτίμηση

Γιάννης Μπαϊρακτάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.