Μετά πάροδο 7 ετών (!) παραδόθηκε στο Δήμο Παιανίας, η Μελέτη Πράξης Εφαρμογής Νότ. Γειτονιάς Γλυκών Νερών

Παραδόθηκε στο Δήμο Παιανίας από τον μελετητή κ. Δημήτρη Κανάρη, η Μελέτη Πράξης Εφαρμογής Δυτικά της Λεωφόρου Λαυρίου, της Πολεοδομικής Ενότητας 2, Νότιας Γειτονιάς των Γλυκών Νερών περιοχής Μιχούλι και ήδη εστάλη για κύρωση στην Περιφέρεια Αττικής.

Αναφερόμενος ο Δήμαρχος Παιανίας,κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης, στην σημαντική αυτή εξέλιξη, είπε μεταξύ άλλων:

«Μετά από επτά χρόνια ταλαιπωρίας των κατοίκων και φιλότιμων προσπαθειών από μέρους όλων όσων συνέβαλαν στην ολοκλήρωσή της –προφανώς, ο κ. Γ. Δάβαρης εννοεί τους διατελέσαντες δημάρχους Γλυκών Νερών, κ.κ. Λάμπρο Κασαγιάννη και Γιώργο Σιώκο- αλλά και της Επιτροπής Γειτονιάς των κατοίκων, φθάνουμε στο αποτέλεσμα που πάρα πολλοί κάτοικοι περίμεναν επί δεκαετίες να μπορέσουν να αξιοποιήσουν την ιδιοκτησία τους.

Ως Δήμαρχος, επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου αισθάνομαι ευτυχής που μπορέσαμε σε έναν περίπου χρόνο, μέσα στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι μεγάλες καθυστερήσεις της εφαρμογής του Καλλικράτη και καταφέραμε να υλοποιήσουμε την υπόσχεσή μας ότι θα γίνει η κύρωση της Πράξης Εφαρμογής. Με την ίδια συνέπεια γίνονται προσπάθειες από εμένα προσωπικά σε συνεργασία με τον μελετητή, την Τεχνική Υπηρεσία και τους εμπλεκόμενους στην Περιφέρεια υπαλλήλους ώστε να ολοκληρωθεί και η επόμενη Γειτονιά Π.Ε. 1 της πόλης των Γλυκών Νερών της οποίας η Γ΄ Ανάρτηση επίσης έγινε μέσα στο 2011.

Ο Δήμαρχος Παιανίας ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ευχαρίστησε «τον κ. Μανιάτη εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο για τις πράξεις εφαρμογής, την κα Μπέτυ Μιχάλογλου, μηχανικό, στέλεχος της Περιφέρειας και τον κ. Δημοσθένη Μπαρούτα, περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, για την συμπαράσταση και βοήθειά τους.»