Π. Μερτύρης, διαρκούντος του Δ.Σ Παλλήνης: οι απόψεις του κ. Σπ. Κωνσταντά δεν μας εκφράζουν!

Παναγιώτης Μερτύρης, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

“Οι προσωπικές θέσεις του κ. Σπ. Κωνσταντά δεν εκφράζουν τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης”….

Η δήλωση έγινε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος ισχυρός, Πόλη με Όραμα” κ. Παναγιώτη Μερτύρη, διαρκούσης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης (βράδυ Τρίτης 6 Μαρτίου 2012) και λίγα λεπτά μετά την διαφοροποίηση του κ. Σπ. Κωνσταντά σε δύο συνεχόμενες ψηφοφορίες επί συζητηθέντων θεμάτων.

Η δημόσια παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης –προκάλεσε την αντίδραση του κ. Σπ. Κωνσταντά, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον κ. Π.Μερτύρη εκφράστηκε με χρήση ….ξένης γλώσσας!- ουσιαστικά σηματοδοτεί “εξελίξεις” στο χώρο της παράταξης, οι οποίες, κατά τα φαινόμενα μέλλουν να δρομολογηθούν ….οσονούπω και ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσουν …. αριθμητικά την σύνθεση της.

Σημειώνεται, ότι ο νεοεκλεγείς την 23η Φεβρουαρίου 2012 –μετά την παραίτηση του κ. Τρ. Κουτσικούρη- στη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Παναγιώτης Μερτύρης, στην σύντομη πρώτη ομιλία του προς τα μέλη της δημοτικής παράταξης που ομόφωνα τον εξέλεξαν, εκδήλωσε την πρόθεσή του να μην δεχθεί το φαινόμενο της άσκησης προσωπικών πολιτικών και της διατύπωσης αλληλοσυγκρουόμενων απόψεων, χαρακτηριστικά που κατά κόρο διέκριναν τη δημόσια λειτουργία της μείζονος αντιπολίτευσης ως και πρόσφατα.

Υπενθυμίζεται ότι ως και σήμερα, στο χώρο της μείζονος αντιπολίτευσης: διεγράφη με απόφαση του κ. Σπ. Κωνσταντά, στην διάρκεια που είχε την ευθύνη της παράταξης, ο κ. Δημήτριος Βελιώτης ενώ προ δεκαημέρου, ο κ. Θεόδωρος Σμυρλιάδης με δήλωσή του ανήγγειλε την αποχώρησή του από τον συνδυασμό προκειμένου να εξαντλήσει την τρέχουσα αυτοδιοικητική θητεία του, ως ανεξάρτητος.