Κυριακή, 14 Οκτωβρίου στην EXPO ATHENS η διανομή των προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 στο χώρο της EXPO ATHENS, επί της Λεωφόρου Ανθούσας από ώρα 9:00 έως 14:00, θα γίνει η διανομή των προϊόντων «χωρίς μεσάζοντες» που διοργανώνει για τρίτη φορά στη διάρκεια του τρέχοντος έτους, ο Δήμος Παλλήνης. 

Πρόκειται για προϊόντα που επιλέχθηκαν από τους δημότες μέσω του ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου του Δήμου Παλλήνης ( www.marketpallinis.gr) και η διάθεσή τους θα γίνει απευθείας από τους παραγωγούς.

Στο χώρο της EXPO ATHENS θα βρίσκονται για να διαθέσουν τα προϊόντα τους αλευροπαραγωγοί, ελαιοπαραγωγοί, ο αγροτικός συνεταιρισμός Σερρών για ρύζι όλων των τύπων, παραγωγοί τυριών όλων των τύπων από το Ρέθυμνο και τον Αιγαγρό Κρήτης, μελισσοκόμοι-παραγωγοί από την Χαλκιδική και την Κρήτη, πατατοπαραγωγοί από την Φλώρινα, κ.ά.

Δικαίωμα παραλαβής των προϊόντων έχουν όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον  μέσω διαδικτύου ή προσήλθαν στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Παλλήνης μέχρι και  την περασμένη Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012.

Στο χώρο διανομής θα βρίσκονται από το πρωί ως και την ώρα λήξης της διάθεσης των προϊόντων, εκπρόσωποι του Δήμου Παλλήνης –εθελοντές, αιρετοί και υπηρεσιακοί-  για να διευκολύνουν την εξέλιξη της διαδικασίας.