Περιφερειάρχης Αττικής: «τελευταία ευκαιρία για την Αττική να αποκτήσει σύγχρονες υποδομές»

Η Ολοκλήρωση της Α’ Φάσης των Διαγωνισμών για την κατασκευή των τεσσάρων εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων της Αττικής, αλλά και το επόμενο στάδιο του Ανταγωνιστικού Διαλόγου, αποτέλεσε το αντικείμενο συνάντησης μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης, κ. Κωστή Χατζηδάκη, του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού και του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΙΤ, κ. Νίκου Μαντζούφα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Γιάννης Σγουρός παρουσίασε αναλυτικά στον Υπουργό τη μέχρι σήμερα διαδικασία των τεσσάρων διαγωνισμών και τα βήματα που πρόκειται να ακολουθήσουν για τη διεξαγωγή του Ανταγωνιστικού Διαλόγου, προκειμένου να διασφαλιστεί ο δημόσιος χαρακτήρας του έργου, η μέγιστη προστασία του περιβάλλοντος και η κατοχύρωση των θέσεων εργασίας.

Μετά το πέρας της συνεργασίας, ο Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σγουρός σε δηλώσεις του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι “είναι η τελευταία ευκαιρία που έχει η Αττική να αποκτήσει σύγχρονες υποδομές και η ευκαιρία αυτή δεν πρέπει να χαθεί. Δεν πρέπει αφήσουμε να χαθούν τα 200 εκατομμύρια Ευρώ από το ΕΣΠΑ. Πρέπει να προλάβουμε πριν αρχίσουν να έρχονται τα βαριά πρόστιμα. Δεν αξίζει τέτοια τύχη στους πολίτες της Αττικής».