Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου: “δεν τάχθηκα υπέρ του ενός ή του άλλου συνδυασμού…”

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου αναφερόμενος σε δημοσίευμα που τον εμφανίζει να τάσσεται υπέρ του συνδυασμού του κ. Β. Πιστικίδη σε σχέση με τη επαναληπτική εκλογή της Κυριακής, το διαψεύδει κατηγορηματικά δηλώνοντας, ότι “οι ώρες είναι κρίσιμες και δεν χωρούν τέτοια παιχνίδια…”

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ» της 22ας Μαΐου 2014, που φέρει το Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου να «δηλώνει» αναληθώς ότι στηρίζει ή «δείχνει» ως πολιτική στήριξη για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, ξεκαθαρίζουμε ότι:

Ουδέποτε έγινε από τον Γιώργο Χριστόπουλο καμία τέτοια δήλωση υπέρ του ενός ή του άλλου συνδυασμού. Είναι απορίας άξιον από πού αντλήθηκε τέτοιο συμπέρασμα και τι σκοπούς εξυπηρετεί.

Η παράγραφος που χρησιμοποιείται ως δήθεν πολιτική τοποθέτηση, αποτελεί μέρος του ευχαριστηρίου μηνύματος της παράταξης προς τους πολίτες που στήριξαν τις θέσεις μας την προηγούμενη Κυριακή και συγχαρητήριο τόσο προς το συνδυασμό που πρώτευσε στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας, όσο και προς τους υπολοίπους για τον προεκλογικό αγώνα.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και δεν χωρούν τέτοια παιχνίδια.»