Δήλωση υψηλών τόνων του Γιάννη Σγουρού κατά της συνδικαλιστικής ηγεσίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η απαλλακτική απόφαση υπαλλήλου της Περιφέρειας Αττικής που είχε παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες και τον ο οποίο η ΠΟΕ-ΟΤΑ υποστήριζε ότι “συγκαλύπτονταν” από τον κ. Γιάννη Σγουρό, οδήγησε τον πρώην Περιφερειάρχη Αττικής

στην έκδοση ιδιαίτερα αυστηρής δήλωσης κατά της ηγεσίας του συνδικαλιστικού φορέα με την προειδοποίηση ότι προσφεύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Γιάννη Σγουρού.

«Το προηγούμενο χρονικό διάστημα δέχθηκα έναν βρώμικο και συντονισμένο πόλεμο από την ΠΟΕ ΟΤΑ και την φατρία των σκουπιδιών.

Έναν πόλεμο που ξεπέρασε τα όρια και της πιο νοσηρής φαντασίας, αφού έφτασαν στο σημείο να με κατηγορήσουν ότι συγκάλυπτα και υπέθαλπα εγκληματίες.

Σημειωτέον, μάλιστα, ότι δήθεν τα έκανα όλα αυτά μεταξύ της διετίας 2009-2011 οπότε και υποτίθεται ότι τέλεσε την αξιόποινη πράξη ο υπάλληλος, ενώ εγώ ανέλαβα καθήκοντα στον ΕΔΣΝΑ το 2012!

Ο πραγματικός λόγος βέβαια των επιθέσεών τους ήταν άλλος. Ήθελαν να μην μπει τάξη στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική. Ήθελαν να μην αλλάξει το φαύλο και αμαρτωλό καθεστώς της Φυλής.

Πλέον μπορεί να επιχαίρουν. Τα κατάφεραν. Επικρατεί και πάλι μπάχαλο. Γι’ αυτό άλλωστε εδώ και ενάμιση χρόνο που η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο σιωπούν.

Ο «εγκληματίας» όμως εν τω μεταξύ αθωώθηκε. Και αυτοί που είχαν το θράσος να δικάσουν και να καταδικάσουν δημόσια και κατ’ εξακολούθηση ως άλλοι εισαγγελείς, δεν βρήκαν το ελάχιστο απαιτούμενο σθένος να ψελλίσουν μία «Συγγνώμη».

Μια «Συγγνώμη», που είχαν στείλει την οικογένεια του υποτιθέμενου εγκληματία στην κόλαση για δύο χρόνια, με συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη.

Δεν μας προξενεί όμως καμία εντύπωση. Διότι είναι ίδιον της συκοφαντίας η μικροψυχία και η θρασυδειλία.

Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη».