Σιβυλλική δήλωση του κ. Γ. Πατούλη για το …τι θέλει!

Α. Παχατουρίδης

Δήλωση με παραλήπτη τον πρόεδρο της Ν.Δ. -και μόνο!- πόσταρε στο Twitter ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Αναφέρει:

«Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να μπει μπροστά για να διορθωθεί η θολή εικόνα της Αθήνας και της Αττικής. Πιστεύω πολύ στην Μητροπολιτική Αθήνα.

Η Περιφέρεια Αττικής οφείλει να βοηθάει την Πρωτεύουσα της χώρας μας. Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε το τι μέλλει γενέσθαι»

Η σιβυλλική δήλωση του κ. Γ. Πατούλη ουσιαστικά στέλνει το μήνυμα ότι “μία από τις δύο υποψηφιότητες θα είναι δική μου…” και -κατά την εκτίμηση όσων γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο της όλης υπόθεσης- με τον τρόπο αυτό “καλεί” την ηγεσία της Ν.Δ. να μην “αγνοήσει” την βούληση του!

Πληροφορίες του “Ν” φέρουν τον κ. Γ. Πατούλη να “συμβιβάζεται” με το ενδεχόμενο νε τεθεί εκτός διεκδίκησης του Δήμου Αθηναίων προς χάριν του κ. Κ. Μπακογιάννη υπό την προϋπόθεση ότι η υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής θα έχει την υποστήριξη της Ν.Δ.

Δεδομένου, όμως, ότι η υποψηφιότητα του Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη για την Περιφέρεια Αττικής μάλλον προκρίνεται από την ηγεσία της Ν.Δ. (πρόσφατη “αφανής” δημοσκόπηση τον εμφανίζει να “επιλέγεται” ως καταλληλότερος από το περίπου 40% του εκλογικού σώματος) ο κ. Γ. Πατούλης -στο ενδεχόμενο αυτό- προσανατολίζεται να διεκδικήσει ως “αντάρτης” το Δήμο Αθηναίων.

Η παραπάνω δήλωση του σημερινού Προέδρου της ΚΕΔΕ έχει “δεύτερη ανάγνωση” και οι “παροικούντες την Ιερουσαλήμ” είναι σε θέση -και γνώση- να την ερμηνεύουν στην ρεαλιστική της διάσταση.

Η υπόθεση θα έχει συνέχεια και προφανώς …αναστατώσεις!

Οψόμεθα!