Την Δημοτική Παράταξη «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας» & την Ειρήνη Κουνενάκη, υποστηρίζει η «Πράσινη Αριστερά»

Την υποστήριξη της Δημοτικής Παράταξης Δήμου Παλλήνης, «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας» ανακοίνωσε ο νεοσύστατος πολιτικός φορέας, «Πράσινη Αριστερά» http://www.ipyxida.gr/ και όχι μόνο.

Συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Δημοτικής Παράταξης με δύο διακεκριμένα στελέχη της. Τον κ. Θεόφιλο Κωτσίδη, υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Γέρακα, (Επαγγελματίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στη Διαφήμιση και στην Επικοινωνία) και την κ. Άννυ Βλαχοπουλιώτη, υποψήφια στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης. (Αρχιτέκτων, Ε.Μ.Π)

Θεόφιλος Κωτσίδης (μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Πράσινης Αριστεράς) και Άννυ Βλαχοπουλιώτη

Η ανακοίνωση της «Πράσινης Αριστεράς»

«Υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε στον συνδυασμό «ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, είναι ο πολιτικός φορέας που με πολιτικό λόγο και δημοκρατικό αίσθημα, προσπαθεί να αναδείξει τις ανεπάρκειες του πολιτικού συστήματος και των φορέων εξουσίας και προτείνει διαρκώς λύσεις που μπορούν να ανακουφίσουν τον Ελληνικό Λαό και να του δώσουν προοπτική.

Για την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ η Αυτοδιοίκηση είναι Συμμετοχή, Κοινωνική ευθύνη, Διαφάνεια, Δικαιοσύνη, Ανάπτυξη, Απολογισμός και Λογοδοσία στους δημότες και μόνο σ΄ αυτούς.

Με γνώμονα την ενίσχυση του βασικού πλεονεκτήματος της αυτοδιοίκησης που είναι ο αποκεντρωμένος χαρακτήρας του θεσμού και με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας του και της αποτελεσματικότητας του, θεωρούμε ως υποχρέωση της Αριστεράς, την δημιουργία τοπικών προγραμμάτων θέσεων, που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να γίνονται αντικείμενο διαβούλευσης με τα μέλη μας και τους ενεργούς πολίτες.

Στόχος μας είναι να συναντηθούμε στην βάση λύσης των προβλημάτων και όχι μόνο στην διαπίστωση τους.

Στην βάση αυτών των αρχών, υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά στον συνδυασμό για τον Δήμο Παλλήνης Γέρακα, «ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» στον οποίο ηγείται η κα. Ειρήνη Κουνενάκη.

Οι πολίτες της Παλλήνης, του Γέρακα και της Ανθούσας έχουν δικαίωμα στην δημιουργία σύγχρονων συνθηκών διαβίωσης.

Καλή επιτυχία!»