Ορκίστηκε Δήμαρχος Παιανίας ο Ισίδωρος Μάδης

Αλλαγή “κλίματος” στο Δήμο Παιανίας με όλα τα συνακόλουθα: αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά και ελπίδες για καλά και δημιουργικά αποτελέσματα.  

Ο Ισίδωρος Μάδης, ο αυτοδιοικητικός που στοχοποιήθηκε με τρόπους και “τρόπους” από τον απελθόντα Δήμαρχο Σπύρου Στάμου, όσο κανείς άλλος στα 20 τελευταία χρόνια, ορκίστηκε Δήμαρχος Δήμου Παιανίας και έχει πλέον τον ορίζοντα ανοιχτό αφενός για να αποστομώσει με το έργο του όσους τον “λιθοβόλισαν” και επιχείρησαν να απαξιώσουν την προσωπικότητα του και αφετέρου για να εισάγει το πρέπον αυτοδιοικητικό ήθος στην κοινωνία των πολιτών ως ελάχιστο αντίβαρο στα όσα χαρακτήρισαν και προσδιόρισαν την τετραετία 2014-2019.

Ο Ισίδωρος Μάδης από κοινού με τα εκλεγέντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ορκίστηκε χθες ενώπιον του Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου, μεγάλου αριθμού δημοτών και αρκετών συναδέλφων του, Δημάρχων της ευρύτερης περιοχής.

Αναφερόμενος στην ανάληψη της βαριάς ευθύνης που σηματοδοτεί η ορκωμοσία του, ο Ισίδωρος Μάδης, δήλωσε:

“Συγκίνηση και Τιμή.
Έντονα συναισθήματα, που με πλημμύρισαν στη χθεσινή τελετή Ορκωμοσίας των αιρετών για το Δήμο Παιανίας.

Συγκίνηση που ορκίστηκα Δήμαρχος παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ Νικόλαου, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και ανάμεσα σε φίλους, συνδημότες και συμπολίτες

και Τιμή που η πλειοψηφία των Δημοτών μου έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσω το Δήμο Παιανίας και να τιμήσω όλους για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Είμαι ευγνώμων σε όλους εκείνους που με πίστεψαν και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή.

Οφείλω ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους όσοι στελέχωσαν ή και στήριξαν την δημοτική μας κίνηση στην πορεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Μαΐου – Ιουνίου 2019 και σήμερα συμπορευόμαστε.

Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και επιθυμώ συνεργασία και συμμετοχή και από τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και από ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ανεξάρτητα από την επιλογή σας στις εκλογές.

Ξεπερνάμε τις προεκλογικές αντιθέσεις, συνεργαζόμαστε, γινόμαστε ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ για το συμφέρον του Δήμου μας με μοναδικό στόχο να επιτελέσουμε έργο για εμάς και τις επόμενες γενιές.
Καλή μας αρχή
Για τα Γλυκά Νερά
Για τη Παιανία
για τη Νέα Εποχή που ξεκίνησε…
Σας ευχαριστώ!”