Θεατρική παράσταση με το έργο του Μπέρτολτ Μπρεχτ «Τρόμος και Αθλιότητα του Γ Ράιχ» στο «Οινοποιείο Πέτρου», το Σάββατο 8 Ιουνίου & ώρα 19.30

Ένα από τα πλέον αξιόλογα έργα του Μπέρτολτ Μπρεχτ, «Τρόμος και Αθλιότητα του Γ Ράιχ» επέλεξε η Ομάδα Γυναικών Παλλήνης-Ανθούσας-Γέρακα (μέλος της ΟΓΕ) από κοινού με την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ για να παρουσιάσει στην σκηνή του αμφιθεάτρου «Οινοποιείου Πέτρου» το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 και ώρα 7.30 μ.μ.

Πρόκειται για έργο που γράφτηκε από τον αυτοεξόριστο γερμανό συγγραφέα την εποχή που το ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ μεσουρανούσε στη χώρα του και στο οποίο περιέχονται εικοσιτέσσερα μονόπρακτα με σκηνές από την καθημερινότητα της Ναζιστικής Γερμανίας.

Δεδομένου ότι τόσο στη χώρα μας όσο και ευρύτερα στην Ευρώπη οι φιλοναζιστικές οργανώσεις εμφανίζουν μια διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη δραστηριότητα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους δημοκρατικούς θεσμούς, η παράσταση αποκτάει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευχής έργον να την παρακολουθήσουν κυρίως νέοι άνθρωποι, προκειμένου να αντλήσουν μια «αύρα» από τον τρόπο που άσκησε την εξουσία το πλέον φρικώδες καθεστώς που γνώρισε ο κόσμος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην παράσταση διακρίνονται για την καλλιτεχνική συγκρότησή τους.
Το «Οινοποιείο Πέτρου» βρίσκεται επί της λεωφ.Μαραθώνος 174 στην Παλλήνη, παραπλεύρως του κτιρίου που στεγάζει τον ΟΑΕΔ.