Αποκλειστικές προβολές online για τα μέλη και τους φίλους της Κινηματογραφικής Λέσχης Παλλήνης

(Ανακοίνωση) Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των θεατών της, αναγκάστηκε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε να αναστείλει τη λειτουργία της λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που περιήλθε η χώρα μας από το ξέσπασμα της πανδημίας.  

Με τη σκέψη να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας καταφέραμε να στήσουμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μια εκδήλωση για τον πολιτιστικό Σεπτέμβρη του Δήμου Παλλήνης. Δυστυχώς όμως και πάλι τα γεγονότα μας προλάβανε, οπότε και οι τελευταίες εκδηλώσεις ακυρώθηκαν.

Αυτό όμως που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι:

  • να σας ενημερώνουμε μέσω email ή από τη σελίδα μας στο Facebook για το που θα μπορείτε να βλέπετε ταινίες διαδικτυακά (online) και
  • να διοργανώνουμε αποκλειστικές προβολές online για τα μέλη και τους φίλους της λέσχης.

Επειδή θεωρούμε ότι η σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια έχει γερά θεμέλια, σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε, θα επιθυμούσαμε να συνεχίσουμε με τα μέσα που διαθέτουμε να επικοινωνούμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις γύρω από τις ταινίες που είδαμε. Ακόμη θα θέλαμε να δούμε και άλλες προτάσεις σε αυτή τη κατεύθυνση.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την στήριξή σας. Ευχόμαστε γρήγορα να τελειώσει αυτή η “περιπέτεια” και να ξαναβρεθούμε στην αγαπημένη μας αίθουσα με τις προβολές μας, το κρασάκι και την καλή παρέα.

Το σινεμά πάντα στις δυσκολίες βρίσκει το δρόμο…

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Παλλήνης

kilespa@gmail.com