15 Ιουνίου κλείνουν τα Δημοτικά Σχολεία, 17 Μαΐου η λήξη διδακτικού έτους σε Γυμνάσια & Λύκεια

Στην τελική ευθεία για το τέλος της σχολικής χρονιάς και σύμφωνα με εγκύκλιο που αναμένεται να σταλεί από το υπουργείο Παιδείας στα σχολεία, τις προσεχείς ημέρες, το διδακτικό έτος για τα γυμνάσια και τα λύκεια λήγει στις 17 Μαΐου, ενώ για τα δημοτικά στις 15 Ιουνίου.

Όπως είναι γνωστό, οι πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν τη Δευτέρα 21 Μαΐου. Επίσης, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α΄) θα αρχίσουν την Τρίτη, 22 Μαΐου.

Σε ότι αφορά τις απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων:

θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Ομάδα Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουνίου και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.