Προς εκλογή νέου Δ.Σ η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Δήμου Παλλήνης. Την Κυριακή 22 Μαρτίου η γενική συνέλευση

Πραγματοποιείται την Κυριακή 22 Μαρτίου τ.έ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Γέρακα (Κέας & Σερίφου-Γέρακας), η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Παλλήνης.

Οι εργασίες της συνέλευσης θα ξεκινήσουν ώρα 10.30 π.μ. και εκτός του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού του απερχόμενου Δ.Σ. καθώς και της εκλογικής διαδικασίας που θα ακολουθήσει για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει και συζήτηση «για τα θέματα και τα προβλήματα της Παιδείας».

Δεδομένου ότι η συζήτηση θα προηγηθεί της κάλπης, ευχής έργον να τεθεί εξ αρχής χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής της και να τηρηθεί με αυστηρή συνέπεια για να μην επαναληφθεί το φαινόμενο που σημειώθηκε προ αρκετών ετών, όταν στην ώρα της εκλογικής διαδικασίας οι μισοί εκλέκτορες είχαν ήδη αποχωρήσει.

Εκτιμάται ότι τα μέλη της γενικής συνέλευσης –εν δυνάμει εκλέκτορες– που εκλέχθηκαν από τις γενικές συνελεύσεις των Συλλόγων Γονέων των Σχολείων του Δήμου ως αντιπρόσωποί τους στην Ένωση Συλλόγων Γονέων, ανέρχονται περίπου στον αριθμό των 80 από τους οποίους και θα προκύψει το νέο επταμελές Δ.Σ.

Της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης θα προηγηθεί μισή ώρα νωρίτερα (10.00 π.μ.) γενική συνέλευση με θέμα «τροποποίηση του Καταστατικού της Ένωσης Συλλόγων Γονέων.»

______________________________

Αποχωρεί από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Δήμου Παλλήνης ο Δημήτρης Κοτρώνης, γεν. γραμματέας στο απερχόμενο Δ.Σ.

Η δεκαετής ενασχόλησή του στο γονεϊκό κίνημα διακρίθηκε από συνέπεια, εργατικότητα και υπευθυνότητα, κυρίως, όμως για το ήθος και την παιδεία της συγκρότησής του, όπως, άλλωστε είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν όσοι συνεργάστηκαν αυτά τα χρόνια μαζί του.

Η αποχώρηση του Δημήτρη Κοτρώνη υπαγορεύθηκε από τον …πανδαμάτορα χρόνο.

«Συνταξιοδοτείται» εφέτος η σχέση του με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεδομένου ότι ο γιος του αποφοιτάει τον προσεχή Ιούνιο.