Εποικοδομητική η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης & του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων

Με πνεύμα συνεργασίας και σε κλίμα εποικοδομητικού διαλόγου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης και των μελών του νεοσύστατου Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παλλήνης.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Αθαν. Ζούτσου και με την παρουσία της αντιδημάρχου επί θεμάτων κοινωνικής πολιτικής και Παιδείας κ. Ειρήνης Κουνενάκη και των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κ. Κ. Παπανικολάου και Άγ. Λιακόπουλου.

Απευθυνόμενος ο Δήμαρχος Παλλήνης προς τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, τόνισε

«ότι τόσο ο Δήμος όσο και η Ένωση Συλλόγων Γονέων, βρίσκονται στην ίδια διεκδικητική πλευρά απέναντι στη δαιδαλώδη Δημόσια Διοίκηση» και ζήτησε «να είναι αρωγοί στις προσπάθειες που κάνει ο Δήμος για την επίλυση μικρών ή μεγάλων ζητημάτων της Εκπαιδευτικής Κοινότητας του Δήμου.»

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, έθεσαν στο Δήμαρχο σειρά ζητημάτων που περιλαμβάνουν το σύνολο σχεδόν εκείνων που απασχολούν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ. Αθανάσιος Ζούτσος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεργασία του με την Ένωση Συλλόγων Γονέων θα έχει εποικοδομητικά αποτελέσματα προς όφελος του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας του ενιαίου Δήμου.

Από πλευράς της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, παρέστησαν στην συνάντηση οι κ.κ. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος, Μεταξάς Μιχάλης, Ρομπάκης Οδυσσέας, Λάιος Γεώργιος, Κοτρώνης Δημήτριος, Ριτζάκης Μανούσος, Σίμος Νικόλαος και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής, κ.κ. Κακλιδάκης Εμμανουήλ και Ρουμελιώτη Ρέα.