«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο δάσκαλος Σωτήρης Τερζίδης

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών ο συμπολίτης μας εκπαιδευτικός Σωτήρης Τερζίδης.

Πάλεψε με γενναιότητα και καρτερικότητα την αρρώστια που τον έπληξε, δυστυχώς, όμως, «νικήθηκε» σήμερα το πρωί αφήνοντας πίσω του δύο ανήλικα παιδιά και σύζυγο.

Το πρόβλημα στην υγεία του εμφανίστηκε λίγο διάστημα μετά την τοποθέτησή του στη διεύθυνση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας. (Σεπτ. 2013)

Ο Σωτήρης Τερζίδης διακρίθηκε για την εξειδικευμένη συγκρότησή του. Υπήρξε μέλος της ομάδας ανάπτυξης της Εκπαιδευτικής Πύλης του υπουργείου Παιδείας και επί τριετία εκπαιδευτής στον ψηφιακό εγγραματισμό ενηλίκων του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.).

Τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε ως δάσκαλος σε Δημοτικά Σχολεία της Παλλήνης.

Η φιλομάθειά του, η εκπαιδευτική του αρτιότητα, το ήθος του καθώς και η επαγγελματική ευσυνειδησία του, εκτιμήθηκαν τόσο από τους συναδέλφους του όσο και από τους γονείς των μαθητών του. Μέχρι την ημέρα τοποθέτησής του στο 4ο Δημοτικό της Ραφήνας, υπηρετούσε στο 2ο Δημοτικό Παλλήνης και κατά κοινή ομολογία ήταν από τους αγαπημένους δασκάλους των μαθητών.

Η πρόωρη «αναχώρησή» του από τη ζωή αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό ιδιαίτερα στα δύο ανήλικα παιδιά του και κατ΄ ακολουθία στους συναδέλφους του και στους γονείς που τον γνώρισαν ως δάσκαλο των παιδιών τους.

Θα τον θυμόμαστε με νοσταλγία.

  • Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, ώρα 16.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Παλλήνης