Σε εξέλιξη ολοκλήρωσης τα έργα ανακαίνισης στο Δημοτικό Στάδιο Κορωπίου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα ανακαίνισης στο Δημοτικό Στάδιο του Ολυμπιονίκη «Γ.Σ Παπασιδέρη» στο Κορωπί.

Μετά την τοποθέτηση των συστημάτων υποδομής φωτισμού και των 6 πυλώνων φωτισμού, ολοκληρώθηκε και η ανακαίνιση του κτιρίου της πάλης με την τοποθέτηση καλαίσθητων πάγκων καθημένων στο εξωτερικό χώρο. (3η φωτογραφία)

Μαζί με την νέα παιδική χαρά, την τοποθέτηση του διπλού συστήματος φωτισμού της, -είναι σε λειτουργία από τη Δευτέρα 7.11.2021- των δύο ξεχωριστών χώρων για παιδικές ηλικίες που παραδόθηκε σε χρήση εντός του 2021, τις 2 εγκαταστάσεις με τρία γήπεδα ανάπτυξης των αθλημάτων καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης και αντισφαίρισης (για μικρά παιδιά) και τη βελτίωση των άλλων δύο (2) γηπέδων, ο συγκεκριμένος αθλητικός χώρος αποκτάει χαρακτηριστικά αθλητικού κέντρου.

Ολοκληρωμένες είναι και οι ανακαινίσεις στο Κλειστό του «Γ.Σ Παπασιδέρη» και ειδικότερα στα αποδυτήρια ανδρών-γυναικών, στις τουαλέτες και τους χώρους των ντους, οι οποίες, παραδόθηκαν προς χρήση στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2021. Έχει προγραμματιστεί, επίσης, να γίνει τοποθέτηση νέων τουαλετών για ΑμΕΑ, παιδιά, ανδρών-γυναικών, εντός του Νοεμβρίου 2021.

Επιπλέον, το επόμενο διάστημα πρόκειται να ανακατασκευαστούν το γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, το βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου ενώ προγραμματίζεται και η επανατοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, οι εργασίες ανακαινίσεων και νέων έργων θα συνεχιστούν τόσο στο κλειστό στάδιο όσο και στους άλλους χώρους με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους ή άλλα προγράμματα με την επισήμανση ότι το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής δεν θα χρηματοδοτήσει συντήρηση και νέες αθλητικές εγκαταστάσεις.