Προάγεται & μετακινείται σε υψηλότερη θέση ο επί τετραετία Διοικητής του Α. Τ. Παλλήνης, Γρηγόρης Δήμου

Προάγεται σε Αστυνομικό Διευθυντή και μετακινείται σε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ με υψηλότερα καθήκοντα, ο επί τετραετία διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Παλλήνης (αρχικά του Γέρακα) αστυνομικός υποδιευθυντής, κ. Γρηγόριος Δήμος. 

Η προαγωγή του κ. Γρ. Δήμου ανακοινώθηκε σήμερα με τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος στο τεύχος του οποίου περιέχονται οι κρίσεις για τους Αστυνομικούς Υποδιευθυντές.

Η κατ΄εκλογή προαγωγή του ως σήμερα Διοικητή του Α.Τ. Παλλήνης ήταν για τους γνωρίζοντες αναμενόμενη και απομένει τα επόμενα λίγα εικοσιτετράωρα να γνωστοποιηθεί η υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ στην οποία θα τοποθετηθεί.

Ο Γρηγόρης Δήμου, ζει με την οικογένεια του πολλά χρόνια στο Γέρακα, απολαμβάνει μιας ευρύτερης συμπάθειας και εκτίμησης στην τοπική κοινωνία, το υπηρεσιακό «αποτύπωμα του» κατά την άσκηση των καθηκόντων του χαρακτηρίζεται από αξιακά στοιχεία και η συμβολή του σε επίπεδο πρόληψης αλλά και καταστολής στο διάστημα της τετραετούς θητείας του, πολυσήμαντη και αποτελεσματική.

Αναμφίβολα, συγκαταλέγεται στους επιτυχημένους αστυνομικούς που άσκησαν διοίκηση στην πόλη και η αποχώρηση του, αν, μη, τι άλλο, στενοχωρεί τους πολλούς φίλους που απέκτησε τα τελευταία χρόνια.

Ο «Ν» του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του και καλή, περαιτέρω υπηρεσιακή εξέλιξη.