Σε αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος Championkart, -για 2η φορά- ο συμπολίτης μας Άγγελος Σταθακόπουλος

alt

Για δεύτερη φορά φέτος ο συμπολίτης μας Άγγελος Σταθακόπουλος, πρωταθλητής Kart, θα συμμετέχει σε αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος Championkart ,το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά, θα βρεθεί σε μια νέα πίστα για τον ίδιο, στη διεθνή πίστα Valle Hierschel του Lignano Sabbiadoro, στο Udine. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή πίστα άνω των 1.200 μέτρων μήκους, επί της οποίας και θα γίνει ο αγώνας Champions Cup του WSK, τον Νοέμβριο του 2012.

Θα είναι ο 2ος αγώνας για τον καταξιωμένο παλληνιώτη οδηγό στην κατηγορία Championkart 6 Speed Over με εξατάχυτο kart. Πρόκειται για τον τελικό του Ιταλικού πρωταθλήματος και θα είναι διπλός, ένας αγώνας το Σάββατο και ένας την Κυριακή. Ο ενιαίος χαρακτήρας του θεσμού, με κοινό σασί Parolin για όλους, κινητήρα TM, ίδια λάστιχα και καρμπυρατέρ για όλους, έδωσαν τη δυνατότητα στον Άγγελο Σταθακόπουλο να κατακτήσει τη νίκη στην κατηγορία του, στον πρώτο αγώνα που συμμετείχε, στο Lonato τον περασμένο Απρίλιο. Με τις ίδιες δυνατότητες και καλή διάθεση, θα βρεθεί και στο Lignano για τον τελικό Ιταλίας.

Αναφερόμενος ο Άγγελος Σταθακόπουλος στην απόφαση συμμετοχής του σε αγώνες του Championkart δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αναζητώντας νέα κίνητρα και εμπειρίες στην αρχή της χρονιάς, πήρα την απόφαση να συμμετέχω σε κάποιους αγώνες του Championkart επιστρέφοντας ταυτόχρονα στην κατηγορία των εξατάχυτων Kart. Γνωρίζοντας προσωπικά τον Albino Parolin και τον επαγγελματικό τρόπο που προσεγγίζει το κάθε πράγμα με το οποίο ασχολείται, η συμμετοχή μου στο Championkart, το οποίο διοργανώνει η Parolin Racing Kart, ήταν σίγουρο ότι θα μου έδινε αυτό που ζητούσα. Μεγάλη προσωπική ευχαρίστηση, πολύτιμες και όμορφες εμπειρίες, τη σιγουριά της συμμετοχής σε έναν κορυφαίο θεσμό, χαμηλό κόστος και ίσες ευκαιρίες διάκρισης. Στο Lonato όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν στο να κατακτήσω μια νίκη έκπληξη, στην πρώτη μου συμμετοχή….»

• Η προσπάθεια του Άγγελου Σταθακόπουλου υποστηρίζεται για 7η χρονιά από τη Superfast Ferries που διαθέτει στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Πειραιά-Ηρακλείου και είναι μέλος της Attica Group προσφέροντας σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.