Το Δ. Σ Δήμου Παλλήνης καταδικάζει την βιαιοπραγία κατά του Δημήτρη Καρρά

Δημήτρης Καρράς

To Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης με ομόφωνη απόφαση του, καταδικάζει την τραμπούκικη συμπεριφορά, την αναιτιολόγητη και προκλητική επίθεση και το σοβαρό τραυματισμό του Δημοτικού Συμβούλου, Δημήτρη Καρρά, από τον καταστηματάρχη της πόλης. Καταδικάζει αυτή τη συμπεριφορά που αποσκοπεί στην τρομοκράτηση των Δημοτικών Συμβούλων και τη φίμωση οποιασδήποτε φωνής παλεύει για τα δικαιώματα του δημότη.

Τσαμπουκάδες, θρασύδειλες πρακτικές, βία, χειροδικίες με αίμα και διχασμός δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία του Δήμου Παλλήνης και δεν θα επιτρέψουμε να εμφανιστούν ξανά τέτοια φαινόμενα.

Τα φαινόμενα βίας από όπου και αν προέρχονται πρέπει να απομονωθούν, να εξαφανιστούν και να καταδικασθούν από όλους.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης καταδικάζει ομόφωνα και με τον πιο απερίφραστο τρόπο την υβριστική, απειλητική, αντιδημοκρατική και ανάρμοστη συμπεριφορά κατά του Δημοτικού Συμβούλου που επί σειρά πολλών ετών υπηρετεί το δημότη.

Χωρίς αιτία…!

Ο σοβαρός, απρόκλητος τραυματισμός του κ. Δημήτρη Καρρά -δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο- έγινε στο περιθώριο της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης και χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε στιχομυθία ή λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο καταστηματάρχης από κοινού με μικρή αριθμητικά, ομάδα καταστηματαρχών της πλατείας του Γέρακα, λίγο νωρίτερα είχαν προσέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο διεκδικώντας ρυθμίσεις επί των οφειλόμενων δημοτικών τελών με κύριο επιχείρημα, “την αδυναμία τους να ξεπεράσουν τις παρενέργειες της οικονομικής κρίσης.”

Ο κ. Δ. Καρράς μεταφέρθηκε συνοδεία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβούλου, ιατρού κ. Δημ. Γιαννουσόπουλου, στο Κέντρο Υγείας Σπάτων όπου και συρράφτηκαν με ράμματα οι βαθιές ουλές που δημιουργήθηκαν σε σημεία του προσώπου του.

Ο “Νεολόγος” αποδοκιμάζει και καταδικάζει την από κάθε άποψη απαράδεκτη και ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά του καταστηματάρχη του Γέρακα σε βάρος του Δημήτρη Καρρά, ενός ανθρώπου με ιδιαίτερα υψηλό ήθος και σημαντική συνεισφορά στην εξέλιξη και ανάπτυξη της πόλης.

Ο Δημήτρης Καρράς επιδαψίλευσε στον “ΝΕΟΛΟΓΟ” την τιμή να είναι από ετών τακτικός συνεργάτης του και η σχέση αυτή επέτρεψε στην εφημερίδα να διαπιστώσει σε «πρώτο επίπεδο» την αποδοχή των αυτοδιοικητικών απόψεών του από μεγάλο τμήμα του αναγνωστικού κοινού της και παράλληλα, να διαγνώσει την βαθιά εκτίμηση από την οποία περιβάλλεται ο Δημήτρης Καρράς από συμπολιτευόμενους και αντιπολιτευόμενους στο αυτοδιοικητικό πεδίο της περιοχής μας.

Εύλογα, ο απρόκλητος, σοβαρός τραυματισμός του και προκάλεσε ην έντονη αντίδραση των πολιτών του Δήμου και παράλληλα, ενίσχυσε την αποφασιστικότητά τους για συνεχή, σταθερή και ανυποχώρητη καταδίκη μεθόδων και πρακτικών αυτή που διαδραματίστηκε αργά χθες βράδυ εντός του Δημοτικού Καταστήματος του Γέρακα.