Εκλογές & σήμερα στις Τοπικές Οργανώσεις της Ν.Δ./ Ο απόηχος της περασμένης Κυριακής στην Παλλήνη

Εκ νέου στις κάλπες σήμερα, Τετάρτη 6 Απριλίου στην Νέα Δημοκρατία, αυτή τη φορά για την εκλογή των υπευθύνων των Θεματικών Τομέων των Νομαρχιακών Οργανώσεων.

Στην ψηφοφορία συμμετέχουν όλα τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος και αργά το βράδυ θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα από τις εφορευτικές επιτροπές.

Οι εσωκομματικές διαδικασίες ολοκληρώνονται την μεθεπόμενη Κυριακή 17 Απριλίου 2016, ημέρα κατά την οποία τα μέλη που εκλέχθηκαν την περασμένη Κυριακή στα Διοικητικά Συμβούλια των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος, θα βρεθούν ενώπιον της κάλπης για να εκλέξουν τους Προέδρους των Νομαρχιακών Οργανώσεων.

Σύμφωνα με την διάταξη της παραγράφου 4 του άρθρου 12 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας, σε περίπτωση που ο πρώτος σε αριθμό ψήφων υποψήφιος δεν λάβει ποσοστό τουλάχιστον 40% επί του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων της εκλογής, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται αμέσως μετά, μεταξύ των δύο πρώτων στην σειρά κατάταξης και ο υποψήφιος που θα επικρατήσει αναδεικνύεται Πρόεδρος της Οργάνωσης.

Παναγιώτης Ντάβος, η έκπληξη των εκλογών στην Παλλήνη

Στον απόηχο τώρα των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Δήμου Παλλήνης.

Πρώτος στην σειρά κατάταξης με 105 σταυρούς, εκλέχθηκε ο …βετεράνος του τοπικού κομματικού μηχανισμού Αργύρης Βασιλόπουλος, επί σειρά πολλών ετών πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Παλλήνης.

Κατά κοινή όμως παραδοχή, η έκπληξη της εκλογικής διαδικασίας προήλθε από τον δεύτερο στην κατάταξη των αποτελεσμάτων, τον κ. Παναγιώτη Ντάβο από την Δ.Ε. Παλλήνης.

Με μόνο πέντε σταυρούς πιο κάτω από τον κ. Α. Βασιλόπουλο, ξάφνιασε όχι μόνο για τη σειρά κατάταξης που εξασφάλισε αλλά και για την επιτυχή εκλογική διείσδυση που είχε σε όλες τις τάσεις του ευρύτερου κομματικού μηχανισμού. Για τους γνωρίζοντες βέβαια τον χαρακτήρα του και την εξωστρεφή κοινωνικότητα του, μάλλον αναμενόμενη ήταν αυτή η ανάδειξή του, έμελλε να πιστοποιηθεί και τελικά αυτό συνέβη!

Αξίζει, πάντως να σημειωθεί ότι την υποψηφιότητά του υποστήριξε σημαντικό τμήμα νέων ανθρώπων που δεν είχε προηγούμενη ανάμιξη με τον κομματικό μηχανισμό και εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι η αποδοχή του επεκτάθηκε και στις «υψηλόβαθμες» ηλικιακές ομάδες του εκλογικού σώματος κι αυτό αναμφίβολα, αποτελεί προσωπική του επιτυχία.

Ο Παναγιώτης Ντάβος -στη φωτογραφία- …εκτέθηκε για πρώτη φορά στα κοινά και όπως ο ίδιος δηλώνει στο στενό περιβάλλον του,

«νιώθει έτοιμος να συνεισφέρει σε πολιτικό τοπικό επίπεδο και σε μια εποχή που επιβάλλεται συστράτευση νέων ανθρώπων, με ενότητα, νέες ιδέες και κυρίως με στόχους και όραμα.»