Διεγράφη από την παράταξη του Δημάρχου κ. Γ. Σωφρόνη, ο κ. Σπ. Δημητρίου

Τη διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σπ. Δημητρίου από μέλος της δημοτικής πλειοψηφούσας παράταξης «Σαρωνικός Αύριο», αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη της σε έκτακτη συνεδρίαση που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Γιώργου Σωφρόνη.

Το σκεφτικό της διαγραφής αναφέρεται σε «λόγους αντιπαραταξιακής πρακτικής και συμπεριφορών, βάση της παρ. 5 του άρθρου 66 του Ν.3852/2010 καθώς και της παρ.5 του άρθρου 94 του Ν. 3463/2006.» Ο κ. Σπ. Δημητρίου διετέλεσε στην περίοδο 2014 και μέχρι τον Φεβρουάριο 2017, Αντιδήμαρχος Παιδείας.

Αναφερόμενος ο Δήμαρχος κ. Γ. Σωφρόνης στην απόφαση απομάκρυνσης του κ. Σπ. Δημητρίου, είπε μεταξύ άλλων: «η βασική αρχή της Δημοτικής μας παράταξης «Σαρωνικός Αύριο» ήταν και είναι το «εμείς» έναντι του «εγώ», το κοινό συμφέρον έναντι του ατομικού και αυτό θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε.»

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης «Σαρωνικός Αύριο».

«Στα Καλύβια, στην Συνεδρίαση της πλειοψηφούσας Δημοτικής παράταξης του Δήμου Σαρωνικού «Σαρωνικός Αύριο» , τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, έπειτα από πρόσκληση του επικεφαλής και Δημάρχου Γεωργίου Σωφρόνη, μετά από διαλογική συζήτηση των μελών-εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων (12 παρόντες, 1 απών) ομόφωνα τα μέλη αποφάσισαντη διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σπυρίδωνα Δημητρίου (στη φωτογραφία) από μέλος της Δημοτικής παράταξης «Σαρωνικός Αύριο», για λόγους αντιπαραταξιακής πρακτικής και συμπεριφορών, βάση της παρ. 5 του άρθρου 66 του Ν.3852/2010 καθώς και της παρ.5 του άρθρου 94 του Ν. 3463/2006.

Η βασική αρχή της Δημοτικής μας παράταξης «Σαρωνικός Αύριο» ήταν και είναι το «εμείς» έναντι του «εγώ», το κοινό συμφέρον έναντι του ατομικού και αυτό θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε.

Συνεχίζουμε αρραγείς την υλοποίηση του προγράμματός μας, δέσμευση για την όποια λάβαμε την εντολή εμπιστοσύνης από τους συνδημότες μας.

Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος μας, ο Σαρωνικός, είναι με κοινό συλλογικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας στην πόλη μας.

Προχωράμε μπροστά, μέρα με τη μέρα, με σκληρή δουλειά να δώσουμε στους συνδημότες μας αυτά που περιμένουν από εμάς.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Σαρωνικός Αύριο»

& Δήμαρχος Σαρωνικού

Γεώργιος Β. Σωφρόνης