“Κοινή απόφαση της παράταξης” η παραίτηση του κ. Τρ. Κουτσικούρη από την Οικον. Επιτροπή Παλλήνης

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης

“Κοινή απόφαση των δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης η παραίτηση του κ. Τρ. Κουτσικούρη από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παλλήνης” αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης που εκδόθηκε πριν λίγες ώρες. Ο λόγος, ο οποίος –κατά την ανακοίνωση- επέβαλλε την λήψη “της κοινής απόφασης” αποδίδεται στην ανάγκη απόκτησης εμπειρίας όλων των μελών της παράταξης με την εναλλαγή τους στα θεσμικά όργανα του Δήμου.

Η ανακοίνωση θα είχε υψηλότερο βαθμό κατανόησης αν ο παραιτηθείς κ. Τρ. Κουτσικούρης δεν επικαλούνταν ως αιτία αποχώρησής του, “προσωπικούς λόγους.”

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Η απόφαση του κυρίου Τριαντάφυλλου Κουτσικούρη να παραιτηθεί από την θέση του στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Παλλήνης, αποτέλεσε μια κοινή απόφαση της παράταξής μας. Ήταν κάτι αναμενόμενο να συμβεί, καθώς στα πλαίσια της εσωτερικής διαδικασίας να περάσουν όλα τα μέλη της παράταξης απ’ όλες τις επιτροπές (όσο αυτό είναι δυνατόν) προκειμένου να έχουν καλύτερη γνώμη και γνώση για τα ζητήματα, πραγματοποιούνται συχνότατα αυτές οι αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις.

Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται και παρουσιάζεται, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα».