Ολοκληρώνεται την Τετάρτη το πασχαλινό bazaar των Φιλόζωων Δήμου Παλλήνης

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 11 Απριλίου 2012, το Φιλοζωϊκό Bazaar και παράλληλα η συγκέντρωση Τροφίμων για το Πρόγραμμα Συσσιτίων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Παναγίτσας Γέρακα, στα Γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα «Η ΠΗΓΗ», (Έβρου 25 Γέρακας) που διοργανώνουν οι Φιλόζωοι Εθελοντές Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας.

Με τα έσοδα του Bazaar, θα καλυφθούν έξοδα σε δύο Ιδιωτικά Νοσοκομεία Ζώων στα οποία χειρουργήθηκαν εκτάκτως λόγω σοβαρών ατυχημάτων και πρώτων βοηθειών, Σαββ/κα και νυχτερινές ώρες μεγάλος αριθμός αδέσποτων.

Σε ότι αφορά, τέλος, τη συγκέντρωση τροφίμων, η επιτυχία της προσπάθειας θα λειτουργήσει υποστηρικτικά προς τα καθημερινά συσσίτια που προσφέρει η Ιερά Μονή Παναγίτσας σε περίπου 200 συμπολίτες μας.Τα είδη που μπορούν να προσφερθούν είναι, φασόλια, φακές, ρεβίθια, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι και κουτιά γάλα.

Στο Bazaar διατίθενται λαμπάδες, πασχαλιάτικα καλάθια, χειροποίητα γλυκά, διακοσμητικά, κάδρα, είδη κουζίνας, κορνίζες, βιβλία, CD, DVD, τσάντες, λευκά είδη, μικροέπιπλα, μικρές ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια, κοσμήματα, και πολλά άλλα χρήσιμα και καλαίσθητα είδη. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και επιπρόσθετη πληροφορία στο τηλέφ.:6984.20.03.68