Με χειμωνιάτικη «ταυτότητα» η Μεγάλη Πέμπτη. Χιόνια σε Πεντέλη, Διόνυσο

Με χειμωνιάτικη «ταυτότητα» η Μεγάλη Πέμπτη. Χιόνια έπεσαν σε αρκετές βόρειες περιοχές της Αττικής –Πεντέλη και Διόνυσος απ΄ όπου και η παραπλεύρως φωτογραφία- με το θερμόμετρο -σε ότι αφορά την περιοχή μας- να καταγράφει 8 β. Κελσίου.

Στην Πάρνηθα, από το Τελεφερίκ μέχρι το Καζίνο χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογίας, αναμένονται στις επόμενες ώρες νέες βροχοπτώσεις.

Το χειμωνιάτικο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να κρατήσει τουλάχιστον μέχρι αύριο μεσημέρι, Μεγάλης Παρασκευής.

Σε ότι αφορά την πασχαλιάτικη έξοδο. Οι ενδείξεις είναι ότι ένα μεγάλος αριθμός πολιτών από την ευρύτερη περιοχή μας θα μετακινηθεί προς περιφερειακούς τόπους σε καμία όμως περίπτωση δεν θα είναι αντίστοιχος της περυσινής περιόδου.

Οι μετακινήσεις από τα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου

Στο λιμάνι της Ραφήνας έγιναν τη Μεγάλη Τετάρτη 08/04/2015 9 δρομολόγια πλοίων ενώ αναχώρησαν 3.396 επιβάτες έναντι 4.330 πέρυσι 16/04/2014.

Από το λιμάνι του Λαυρίου πραγματοποιήθηκαν χθες 5 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 1045 επιβάτες.

Για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 19 δρομολόγια, τη Μεγάλη Παρασκευή 17, το Μεγάλο Σάββατο 8 και την Κυριακή του Πάσχα 4.

Από το λιμάνι της Ραφήνας για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί 11 δρομολόγια, αύριο, Μεγάλη Παρασκευή 10, το Μεγάλο Σάββατο 6 και την Κυριακή του Πάσχα 1.

Από το λιμάνι του Λαυρίου έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 8 δρομολόγια, 5 αύριο, Μεγάλη Παρασκευή και 4 το Μεγάλο Σάββατο. Για την Κυριακή του Πάσχα δεν υπάρχει ακόμα προγραμματισμός.