Τον Βαγ. Μεϊμαράκη επίλεξαν για Πρόεδρο της Ν.Δ. τα μέλη της στην Ανατ. Αττική / Τα αποτελέσματα

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Οι περίπου 8.000 πολίτες-μέλη του κόμματος από τις 18 Δημοτικές Ενότητες των 9 Δήμων της Ανατ. Αττικής, «ευθυγραμμισμένοι» σε πλειοψηφικό επίπεδο με το εκλογικό αποτέλεσμα των Δήμων όλης της χώρας, ανέδειξαν σε αθροιστικό ποσοστό στην πρώτη θέση, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη δεύτερη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην τρίτη θέση τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στην τέταρτη τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Από τον συνολικό πίνακα των αποτελεσμάτων που κατ΄ αποκλειστικότητα δημοσιεύει παρακάτω ο «Ν» λείπουν τα αποτελέσματα πέντε Δημοτικών Ενοτήτων, συγκεκριμένα: Σπάτων, Μαρκόπουλου-Πόρτο-Ράφτη, Βάρης, Βούλας (1 και 2) και Βουλιαγμένης.

Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στις επόμενες ώρες, ευθύς ως τεθούν στην διάθεση της εφημερίδας από έγκυρη πηγή πληροφόρησής της.

Από τα διαθέσιμα αποτελέσματα, τέσσερα παρεκκλίνουν της γενικής κατεύθυνσης. Στα τρία, Ανάβυσσος, Παλλήνη και Πικέρμι, πρώτος στην κατάταξη αναδείχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σε ένα, στην Κερατέα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος στην συγκεκριμένη πόλη πρόσφατα παραβρέθηκε σε πολιτική εκδήλωση υπέρ της υποψηφιότητάς του και μάλιστα είχε την ένθερμη υποστήριξη παλαιών τοπικών στελεχών του κόμματος.

Τέλος, η μεγαλύτερη προσέλευση μελών του κόμματος καταγράφηκε στο Γέρακα (910) στην Παλλήνη (771) στην Ανάβυσσο (726) και στο Κορωπί (711).

Ο «Νεολόγος» θα επανέλθει επί του θέματος με πλήρη τον πίνακα των αποτελεσμάτων.