Αθρόα η προσέλευση πολιτών από το Γέρακα στην αιμοδοσία του Δήμου Παλλήνης

Θετική η ανταπόκριση των πολιτών της δημοτικής ενότητας Γέρακα στην πρόσκληση προσφοράς αίματος υπέρ της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος. Προσήλθε σημαντικός αριθμός αιμοδοτών υποστηρίζοντας έμπρακτα το εγχείρημα του Δήμου Παλλήνης να συμπαρίσταται στους δημότες του όταν προκύπτει ανάγκη χορήγησης φιαλών αίματος.

Σημειώνεται ότι στο χώρο του Δημαρχείου όπου και έγινε η αιμοδοσία, είχαν εκτεθεί ζωγραφιές των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα με περιεχόμενο την ουσία της σημαντικής αυτής κοινωνικής πρωτοβουλίας μέσω του δικού τους οπτικού και αντιληπτικού πεδίου.

Το Τμήμα Δημόσιας υγείας του Δήμου Παλλήνης ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές αιμοδότες, τους συλλόγους «ΠΗΓΗ», «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΕΡΑΚΑ», «ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ» το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα για την ενεργή συμμετοχή τους στην προσπάθεια ενίσχυσης της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Τονίζεται ότι αντίστοιχη εκδήλωση αιμοδοσίας πρόκειται να γίνει από το Δήμο Παλλήνης στο άμεσο μέλλον και στη δημοτική ενότητα Ανθούσας ενώ σε προγενέστερο χρόνο υλοποιήθηκε με επιτυχία αιμοδοσία στη δημοτική ενότητα Παλλήνης.

Στη φωτογραφία εικονίζονται η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου “Η ΠΗΓΗ” Γέρακα, κ. Δήμητρα Μανιού και το μέλος του Δ.Σ. κ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος στο χώρο προσφοράς αίματος.