Κηδεύεται, αύριο στην Παλλήνη, ο 28χρονος αστυνομικός που έβαλε τέλος στη ζωή του

Ιερός Ναός Αγίου Τρύφωνα Παλλήνης

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Παλλήνης, κηδεύεται, αύριο, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 μ.μ. ο 28χρονος Θόδωρος Π., ειδικός φρουρός με οργανική θέση στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης.

Ο 28χρονος αστυνομικός φέρεται να αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του πιστόλι, λίγα λεπτά μετά το θανάσιμο τραυματισμό 75χρονης γυναίκας, επί της Κωνστ. Παλαιολόγου, στο Χαλάνδρι.

Η γυναίκα παρασύρθηκε από την μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος, τη στιγμή που επιχειρούσε να διασχίσει το οδόστρωμα από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών.
Το δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Κυριακής, σε ώρα που ο Θόδωρος Π. κατευθυνότανε από το Γαλάτσι όπου ζούσε προς το σπίτι των γονιών του, στην Παλλήνη.
Ο 28χρονος ηπειρώτης στην καταγωγή, εντάχθηκε από τους πρώτους στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ και για μεγάλο χρονικό διάστημα περιπολούσε με τη μοτοσικλέτα στους δρόμους της πρωτεύουσας. Λίγα χρόνια αργότερα, αποφάσισε να ακολουθήσει τα “βήματα” του αδερφού του που είναι διοικητής Ασφαλείας σε τμήμα της Αττικής μετακινούμενος στο Τ.Α. Κυψέλης.