Μαν. Χριστοδουλάκης στην Παλλήνη: «οι προοδευτικοί πολίτες θα δείξουν το δρόμο της αλλαγής»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Παλλήνη, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Ανατολική Αττική κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης έστειλε μήνυμα αλλαγής και νίκης για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.   

Μιλώντας μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό από εκατοντάδες πολίτες, όπως σε κάθε δήμο της Ανατολικής Αττικής, καταχειροκροτήθηκε, υπερτονίζοντας την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να είναι πρωταγωνιστής στην κάλπη της 21ης Μαΐου για να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην Ανατολική Αττική δήλωσε πεπεισμένος πως «οι προοδευτικοί πολίτες θα δείξουν το δρόμο της αλλαγής. Και αυτή θα ξεκινήσει από εδώ, από την Ανατολική Αττική».

Αναφερόμενος στις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και τη συζήτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι «και τα πρόσωπα είναι αντικείμενο συνεννόησης και σύγκλισης. Δε γίνεται αυτοί που πλήγωσαν τον ελληνικό λαό με τις πολιτικές τους, να είναι οι ίδιοι με αυτούς που θα φέρουν την πολιτική αλλαγή που επιζητά ο τόπος».

Μιλώντας για το ζήτημα της σταθερότητας που θέτει μετ’ επιτάσεως η ΝΔ, ο κ. Χριστοδουλάκης κατηγόρησε τη ΝΔ πως «θα οδηγήσει τη χώρα σε δεύτερες εκλογές, δυναμιτίζοντας τη σταθερότητα, μήπως καταφέρει και πάρει αυτοδυναμία». «Για το ΠΑΣΟΚ πολιτική σταθερότητα σημαίνει πολιτικές που εγγυώνται την κοινωνική συνοχή και ευημερία», έσπευσε να διευκρινίσει ο ίδιος.

«Τώρα είναι η ώρα»

«Τώρα είναι η ώρα», είπε ο κ. Χριστοδουλάκης, «να δώσουμε τη μάχη για την αλλαγή παραδείγματος στην πολιτική, να ταυτίσουμε το “νέο” με ιδέες, με περιεχόμενο, με συνέπεια, με τη νοοτροπία της προσφοράς. Να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη και την αξιοπρέπεια στην πολιτική», για να προσθέσει στη συνέχεια: «Όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ στα πιο δύσκολα χρόνια του Μνημονίου, όταν οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις έχτιζαν καριέρες στα Ζάππεια και στις πλατείες. Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που νομοθέτησε τη Διαύγεια και το opengov για το διορισμό διοικητών στα νοσοκομεία και στους οργανισμούς με αξιοκρατία και διαφάνεια».