Βύρων Πολύδωρας: “προσπάθησα να τους αφυπνίσω και να τους διορθώσω αλλά εκείνοι με διέγραψαν”

“Δικαιωμένος” παρά την διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία αισθάνεται ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος μάλιστα μιλώντας για το νομοσχέδιο το χαρακτήρισε ως «δήμευση περιουσίας».
Ο κ. Πολύδωρας, έκανε λόγο για «μια ιδιότυπη σκλαβιά το 2013 από την τρόικα, τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα» και όπως δηλώνει χαρακτηριστικά σε συνομιλία του με το Real.gr αρνείται κατηγορηματικά να μπει σε συνεννόηση για τα μελλοντικά σχέδιά του. «Να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Τι είπα στην ομιλία μου στη Βουλή. Ολα τα άλλα, αυτή τη στιγμή, είναι σαν να συζητούμε τι κάνει ο λαγός με τη χελώνα πίσω από το θάμνο» αναφέρει σε όσους τον ρωτούν σχετικά.

Οσον αφορά τις επικρίσεις σε βάρος του πως επιθυμεί την επιστροφή στη δραχμή, ο κ. Πολύδωρας επισημαίνει: «Μυθολογίες. Ας απαντήσουν επί της ουσίας. Η Ευρώπη μας έχει για φτύσιμο, αλλά και για πέταμα. Πολλοί εκτιμούν και το θέτω προς κρίση ότι επιδιώκουν να μας σουτάρουν. Και εμείς βαδίζουμε με τη στρατηγική “θα είμαι καλό παιδί και θα με φροντίσουν”», ενώ σχολιάζοντας τα χειροκροτήματα από τους βουλευτές του ΣΥΡΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ. Πολύδωρας δηλώνει: «Μα με χειροκρότησαν και από τη Νέα Δημοκρατία. Δέστε τι είπα. Ας απαντήσουν επί των επιχειρημάτων».
Στη συνέχεια, ο κ. Πολύδωρας αναφέρθηκε και στη διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία, λέγοντας: «Εγώ δεν αιφνιδίασα κανέναν. Η στάση μου ήταν το αποκορύφωμα μιας προσπάθειας να τους αφυπνίσει και να τους διορθώσει».