Αλλάζουν οι αποβάθρες αναχώρησης-άφιξης των τρένων στο σταθμό Λαρίσης

Αλλάζουν από αύριο, Τετάρτη, 5 Ιουλίου οι αποβάθρες αναχώρησης-άφιξης των τρένων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Λαρίσης), λόγω των έργων που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης.

Τα δρομολόγια όλων των αμαξοστοιχιών θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10, που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως. Στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τρένα που έχουν προορισμό την Αθήνα.

Οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από την κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον κεντρικό σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και- κατά το δυνατόν- να περιορίσουν τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρουν.

Επίσης, από την Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 δεν θα παρέχεται εξυπηρέτηση στους επιβάτες ΑμεΑ και δεν θα αποστέλλονται αποσκευές η δέματα από όλα τα σημεία πώλησης προς τον κεντρικό σταθμό.