Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας του 40χρονου που παραπέμπεται για βιασμό κατά συρροή & αποπλάνηση ανηλίκων

paidofilosI

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 25 Μαίου 2013, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.

Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Στυλιανό του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικεί στα Πετράλωνα.

paidofilosIIΗ συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Σωρεία κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον εισαγγελέα.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι βιασμός κατά συρροή, αποπλάνηση ανηλίκων, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αντιποίηση αρχής.
Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου.