Δολοφονία 47χρονου μπροστά σε Δημοτικό Σχολείο των Γλυκών Νερών, λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση του 9χρονου γιου του

Στυγερή δολοφονία από 2 δράστες κυνικούς, απάνθρωπους και μισάνθρωπους! Αφαίρεσαν τη ζωή 47χρονου ατόμου λίγα δευτερόλεπτα μετά την μεταφορά του παιδιού του στο Δημοτικό Σχολείο, τη στιγμή που εξελίσσονταν η πρωϊνή προσευχή μαθητών και εκπαιδευτικών. Οι ήχοι των 8 πυροβολισμών προς το θύμα τους, (βρέθηκαν 8 κάλυκες των 9mm) προκάλεσαν τον τρόμο στους μαθητές, το φόβο στους λιγοστούς γονείς που δεν είχαν αποχωρήσει από το Σχολείο και την αναστάστωση των εκπαιδευτικών που στα πρώτα λίγα δευτερόλεπτα προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει λίγα μέτρα μακρύτερα τους. Μια από τις σφαίρες των δολοφόνων, εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά μια μητέρα που μόλις είχε αφήσει το παιδί της στο Σχολείο. 

 

Το τραγικό περισταστικό συνέβη στις 8:15 π.μ. επί της οδού Σαλώνων -τέμνεται με την οδό Αργοστολίου επί της οποίας είναι η είσοδος του 2ου Δημοτικού Σχολείου- στον οικισμό Φούρεζι Γλυκών Νερών.

Συγκεκριμένα: δύο άτομα που επέβαιναν ΙΧ αυτοκινήτου μάρκας «Χιουντάι», έκλεισαν το δρόμο στο αυτοκίνητο μάρκας «Μερσεντές» του θύματος έξω από το σχολείο, όπου μόλις είχε αφήσει το παιδί του και ετοιμαζόταν να αποχωρήσει, σταμάτησαν δίπλα του και τον πυροβόλησαν με δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών, τραυματίζονταν τον θανάσιμα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, οι δύο δράστες οδήγησαν το αυτοκίνητο τους  στην οδό Αγαμέμνονος δύο στενά πιο πάνω από το σχολείο, το έβαλαν φωτιά, επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες που οδηγούσαν δύο συνεργοί τους  και εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι η δολοφονία του 47χρονου εντάσσεται σε ένα κύκλο “ξεκαθαρίσματος λογαριασμών” μεταξύ εγκληματικών ομάδων ο απολογισμός του οποίου με τη σημερινή δολοφονία, ανέρχεται στα 15 θύματα.

Το θύμα –ο “Ν” αρνείται να δημοσιεύσει τα πλήρη στοιχεία του δεδομένου ότι υπάρχει στη ζωή ο ανήλικος γιος του- ήταν γνωστό στις διωκτικές αρχές από εμπλοκή κατά το παρελθόν σε ποινικές υποθέσεις, εκβιασμούς και συμβόλαια προστασίας μαγαζιών στον Πειραιά.

Το όνομα του είχε συμπεριληφθεί το 2010 σε δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος 217 μπράβων και είχε καταδικαστεί ερήμην σε επταετή κάθειρξη. Το 2011 παραδόθηκε μόνος του στην 4η ανακρίτρια Πειραιά και φυλακίστηκε.

Όπως δηλώνουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, ο 47χρονος ήταν ένας εύκολος στόχος, καθώς είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα και ήταν μόνος του, χωρίς ισχυρές συμμαχίες. Το προηγούμενο βράδυ είχε μείνει μόνος του με τον9χρονο γιο του και το πρωί τον πήγε στο σχολείο. Το θύμα  είχε δεχθεί και το 2003 “επίθεση θανάτου”  αυτή τη φορά στον Πειραιά, δίχως να εντιπιστούν οι παρ΄ολίγον δολοφόνοι του.  

Στην κατοχή του θύματος βρέθηκαν ένα τσαντάκι με πιστόλι, πορτοφόλι και κινητά.

Αθλητής του Bodybuilding

Ο 47χρονος υπήρξε αθλητής του Bodybuilding από την ηλικία των 18 ετών. Το 1989, με μόλις ένα χρόνο προπόνησης, κερδίζει την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Juniors. Το 1990 κερδίζει την κατηγορία Juniors στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ την ίδια χρονιά παίρνει την 2η θέση στον γενικό τίτλο.

Το 1991, κερδίζει την κατηγορία Juniors αλλά και τον γενικό τίτλο. Ακολούθησαν αρκετές πρωτιές σε Mr Hellas, όπως και διεθνείς διακρίσεις (5η θέση στο Παγκόσμιο της WABBA και 2η θέση στο Μr Europe της WABBA).