Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των αθλητών του Κρόνου Α.Ο. Γέρακα στο 15ο Olympia Basketball Camp

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 15ο Olympia Basketball Camp με head coach τον Νίκο Μπουντούρη.

Για πρώτη φορά στις εξάωρες καθημερινές προπονήσεις (3 ώρες το πρωί & 3 ώρες το απόγευμα), συμμετείχαν στο camp Αθλητές και Αθλήτριες της ομάδας του ΚΡΟΝΟΥ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ.

Στις τέσσερις εβδομάδες της διάρκειας του, οι 450 Αθλητές & Αθλήτριες προπονήθηκαν στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του OLYMPIA CAMP, στην ορεινή Φρίξα Ηλείας, τόσο στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, όσο και στο γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και στην πισίνα της κατασκήνωσης, όπου ακολούθησαν εξειδικευμένα προγράμματα ενδυνάμωσης.

Μεγάλο μέρος των προπονήσεων υλοποιήθηκε και στο κλειστό γήπεδο Κρεστένων. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρχαν αρκετά μέλη διαφόρων ηλικιακών κλιμακίων της Εθνικής Ομάδας, αλλά και Αθλητές που έχουν προταθεί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Όλοι οι Αθλητές που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να μάθουν και να προπονηθούν από ένα πολύ υψηλού επιπέδου προπονητικό staff.

Το προπονητικό staff απαρτίστηκε από τους coaches, Βασιλακάκο Δημήτρη, Αβδάλα Δημήτρη, Πρέκα Λάμπρο, Γαπκιάδη Γιάννη, Μιχαλακάκο Αλέξη, Γούλα Πανωρίνα και τον Βασιλακάκο Ιάσωνα Οργανωτικό Διευθυντή και υπεύθυνο προγράμματος.