Το FINAL 4 του Women Rising Stars U18 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης φιλοξένησε ο Δήμος Παλλήνης στις 2 και 3 Μαρτίου 2025. Επρόκειτο για μια διοργάνωση που ανέδειξε το ταλέντο των νεαρών αθλητριών, ενόψει και της τελικής φάσης του Eurobasket Γυναικών που θα διεξαχθεί στη χώρα μας.
Το 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα γέμισε από φιλάθλους, ανθρώπους του ελληνικού μπάσκετ και εκπροσώπους τοπικών σωματείων. Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και οι πρέσβειρες του Ευρωμπάσκετ Γυναικών, Άννυ Κωνσταντινίδου και Αναστασία Κωστάκη, καθώς και η διεθνής αθλήτρια Αντιγόνη Χαιριστανίδου.
Ο Δήμος Παλλήνης τιμήθηκε για τη στήριξή του από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Θάνο Οικονόμου, να παραλαμβάνει από την ΕΟΚ ευχαριστήρια πλακέτα.
Στον χαιρετισμό του, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «μία νέα εποχή ξεκινά για τον αθλητισμό στον Δήμο Παλλήνης», υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για ενίσχυση των αθλητικών σωματείων, αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και προσέλκυση μεγάλων διοργανώσεων.
Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Φιλίτσα Δασκαλάκη, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του Δήμου, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητριών, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του γυναικείου μπάσκετ στη χώρα μας.