Δ.Σ Α.Ο Κρόνος Γέρακα: “…συνεχίζουμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον”

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Κρόνου Γέρακα απευθυνόμενη προς κάθε φίλο του Συλλόγου “που αγαπούν τον σύλλογο και “επιθυμούν το καλό” του” σε σχέση με το σχεδιασμό και προγραμματισμό των ομάδων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, κάνει σαφές “οτι “συνεχίζουμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον, ελπίζοντας ότι η πορεία μας μέχρι τώρα να ενέπνευσε όλους όσοι βρέθηκαν ή και συνεχίζουν να βρίσκονται κοντά μας.” 


Το πλήρες περιεχόμενο της

Η Διοίκηση του Κρόνου Γέρακα θέλοντας να τοποθετηθεί για κάποιες αναφορές που γίνονται επικαλούμενες το «καλό του συλλόγου», επισημαίνει ότι αναφορές αυτού του είδους θεωρούνται άνευ ουσίας και περιεχομένου, άλλωστε τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε εμπράκτως αποδείξει ότι γνωρίζουμε καλά πώς να το διαφυλάττουμε και αυτό πράξαμε και τώρα.

Η φιλοσοφία της ομάδας μας έχει αναδείξει σπουδαία αθλητικά επιτεύγματα, με συνεχή παρουσία στις πρώτες κατηγορίες όλων των διοργανώσεων, συμμετοχές στα Final 4 και κατάκτηση μεταλλίων και τίτλων, αλλά πιο σημαντικό και από τα προαναφερθέντα, αποτελεί το ήθος και η αξιοπρέπεια των αθλητριών και των αθλητών της.

Η αγάπη απέναντι στο σύλλογο είναι ατομική, αλλά κυρίως συλλογική ευθύνη όλων όσων σχετίζονται με τον σύλλογο. Ίσως, η μοναδική «αδυναμία» της διοίκησης της ομάδας να είναι η σπουδή που χρόνια επιδεικνύει στον τομέα της ανθρώπινης επικοινωνίας με γνώμονα την ύπαρξη υγιούς και οικογενειακού κλίματος εντός και εκτός του γηπέδου και στην αμέριστη συμπαράσταση έναντι των αθλητριών, των προπονητών, των παραγόντων και των οικογενειών τους.

Ποτέ όμως δεν έχει επιδείξει αδυναμία στον σχεδιασμό, στον προγραμματισμό, στην στοχοπροσήλωση και στην ενημέρωση. Στα πλαίσια αυτά και με τις ίδιες αρχές και αξίες συνεχίζουμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον, ελπίζοντας ότι η πορεία μας μέχρι τώρα να ενέπνευσε όλους όσους βρέθηκαν ή και συνεχίζουν να βρίσκονται κοντά μας.

Δ.Σ.  ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ