Εκτός απροόπτου, υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Χάρης Δαμάσκος!

Εκτός απροόπτου, έκπληξη ειδικού βάρους επιφυλάσσει ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός για την Αντιπεριφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Ο Χάρης Δαμάσκος, πολιτικός μηχανικός, περιφερειακός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκλεγείς το 2010 με την παράταξη του κ. Β. Κικίλια και στην τετραετία 2017-2010 Αντινομάρχης στην Ανατολική Αττική με Νομάρχη τον κ. Λεωνίδα Κουρή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, φέρεται να έχει αποδεχθεί την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του κ. Γιάννη Σγουρού.

Αν έτσι εξελιχθεί η περίπτωσή του, θα πρόκειται για την πλέον εντυπωσιακή μετακίνηση προς την παράταξη του σημερινού Περιφερειάρχη, δεδομένου ότι ο κ. Χάρης Δαμάσκος –προέρχεται από τις Αχαρνές- χαρακτηρίζεται ως ικανό και με υψηλή συγκρότηση αυτοδιοικητικό στέλεχος με ευρύτατη αποδοχή στην περιφέρεια της ανατολικής Αττικής.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χ. Δαμάσκος, προ ημερών αρνήθηκε πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Γ. Κουμουτσάκου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό του, δηλώνοντας, ότι

στα 44 χρόνια μου και μετά από μία 20ετή θητεία στην αυτοδιοίκηση, δεν μπορώ να υπηρετώ κομματικές-εκλογικές σκοπιμότητες. Στρατεύομαι -είπε- για να υπηρετώ την αυτοδιοίκηση και μόνον….”

Σε ότι αφορά την υποστηριζόμενη από τη Νέα Δημοκρατία παράταξη του κ. Γ. Κουμουτσάκου, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στην Ανατολική Αττική θα είναι ο επίσης πρώην Αντινομάρχης του κ. Λ. Κουρή, κ. Πάρις Ευαγγελίου, ο οποίος απέτυχε να εκλεγεί στις περιφερειακές του 2010.