Κίνηση ΜΑΤ του Γιάννη Σγουρού. Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς (Ν.Δ.) υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης!

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ανακοίνωσε, χθες, τον Δήμαρχο Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά ως Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής,

Ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς προέρχεται από την Ν.Δ. και εκλέχθηκε Δήμαρχος Βύρωνα επί τρεις συνεχόμενες θητείες.

Αντίστοιχη κίνηση εκ μέρους του κ. Γ. Σγουρού αναμένεται εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων και για την αντιπεριφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης θα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, κ. Χάρης Δαμάσκος, πρώην αντινομάρχης του κ. Λεωνίδα Κουρή. (διαβάστε: https://neologosattikis.gr/news/56-ota/2677-xariw_damaskos)

Ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του κ. Νίκου Χαρδαλιά, ο Περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε:

«Σήμερα καλωσορίζουμε τον Δήμαρχο Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά, στο Συνδυασμό μας “ΑΤΤΙΚΗ”, γιατί συμφωνήσαμε σε ένα πράγμα: “ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΟ”. Αυτό γνωρίζουμε να κάνουμε και οι δυο επί 12 χρόνια και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε. Έργο έχουν ανάγκη οι πολίτες της Αττικής.

Πετύχαμε να αυξήσουμε κατά 77% την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ στα δυο χρόνια που έχουμε την ευθύνη, δηλαδή μια αύξηση 400% των χρημάτων που έπεφταν κάθε μήνα στην αγορά.

Στο νέο ΕΣΠΑ φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και πιστεύω ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συμβάλλει πολύ με την εμπειρία του σε αυτή την προσπάθεια».

Ο κ. Χαρδαλιάς, με τη σειρά του, δήλωσε για την υποψηφιότητά του:

«Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με το Γιάννη Σγουρό, από διαφορετικούς βαθμούς της Αυτοδιοίκησης, ενώνουμε δυνάμεις, έτσι ώστε να συνεχιστεί το εξαιρετικό έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Αττική και τις γειτονιές της.

Η σχέση μου με το Γιάννη Σγουρό ήταν πάντα σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς και ψευτοδιλήμματα του παρελθόντος.

Στη νέα πενταετία αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των πολιτών. Το μεγάλο μας στοίχημα παραμένει αποκλειστικά η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, σε κάθε γειτονιά του λεκανοπεδίου.

Ενώνουμε εμπειρία και γνώσεις ετών, παραμένουμε μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και συνεχίζουμε όλοι μαζί για τους πολίτες της Αττικής, για την επόμενη μέρα των παιδιών μας».